Вход
София
Времето в София 25 o C

ГОРЕЩО! Цецка Цачева с ексклузивен коментар за третия пол и спорната Истанбулска конвенция

ГОРЕЩО! Цецка Цачева с ексклузивен коментар за третия пол и спорната Истанбулска конвенция

на 12.01.2018
19453
36
ГОРЕЩО! Цецка Цачева с ексклузивен коментар за третия пол и спорната Истанбулска конвенция
Автор: ПИК
12.01.2018
36
19453

"Към Истанбулската конвенция има дефиниция, в който ясно се казва, че това определение на пола е само за нуждите на самата конвенция. Всички държави от ЕС са я подписали. Притесненията са неоснователни. Аз съм за тази конвенция", каза правосъдният министър Цецка Цачева в предаването "Още от деня" на БНТ.  Тя определи коментарите за негативните тълкувания на конвенцията като примитивни. Нямало опасност да променяме в конституцията текста що е това брак - съюз между мъж и жена. 

Цачева пред европарламента: Ще ратифицираме Истанбулската конвенция

Цачева пред европарламента: Ще ратифицираме Истанбулската конвенция

"България ще ратифицира Истанбулската...

на 11.01.2018

"Трябва да изграждаме доверие между съдебните системи на различните държави от ЕС. Как ще стане това? Очакваме да се внесе предложение за бърз обмен на електронни документи. Досега той ставаше с познатите средства. Но във всички случаи трябва да използваме техническите нововъведения и IТ сектора", уточни Цачева. 

За да има информация, която в интернет пространството да има доказателствена сила, трябва да има механизъм, според Цачева. Имало интерес по отношение на възможносттта за електронно правосъдие, което означава електронен обем на информация. 

Основен приоритет на министерството била борбата с корупцията. "Нека да дадем шанс на този закон. Убедена съм, че и партньорите да оценят  усолията ни", поясни Цачева. 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(36)
1
ГОРЕЩО ! Цецка Цачева Нямало опасност да променяме в конституцията текста що е това брак - съюз между мъж и жена. МОЕ И ЦАЧКА И ЦАЧКА....БАЦО И ЦАЧКА....БАЦА И БАЦО !....БАЦА И ЦАЧКА....ТВА Е УНИКАЛ....ТЕКА СА Е РОДИЛ ДЕДО УНКЕР !.....
2
Хич да не ми ги пробутват тия глупости - пак са клекнали на Брюксел. Полша не е подписала, защо ли? Не ме интересува вторият лифт в Банско, но това с третия пол е престъпление срещу държавата!
3
https://m.youtube.com/watch?v=3Hpng_jV7W4
4
Тази е ТО! Защо я показвате изобщо, нали я изхвърлиха в нафталина? Любо Мозъка=Цеца Меца
5
Ни един от тези "избраници" няма мнение за каквото и да било ! Карат си я както си зная от соца ! Мандраджийска школа !
6
Така ли се изгражда доверие ,чрез послушание?
7
ГОРЕЩО! Цецка Цачева с ексклузивен коментар за третия пол НА КОЙТО Е ПРЕДСТАВИТЕЛ и спорната Истанбулска конвенция, НО САМО ДО ДНИ ЗАЕДНО С ТИКВАТА ЩЕ СВАЛИ ГАЩИ.
8
Е то като я видите наша Цецка и веднага разбирате защо иска да се легализира 3-я пол.
9
Ябе махнете тоа текс и готова като не променял нищо що не го махнат
10
Ти сельо и останалите чели ли сте конвенцията???Да или не???Сто но сто не,обаче компетентентни.С приемането на конвенцията,се отваря път за прокарване на закон,който превръща домашното насилие в тежко криминално престъпление.И мухльовци като тебе сигурно,които бият жените си отиват директно в панделата.Директно.Никакви гей бракове,трети полове и тем подобни не се налагат.Става това,че щом посегнеш физически на жена си отиваш за дълго там където ти е мястото,в една сграда с решетки,където ти ще си жена.И тогава всеки селски комплексар ,дълбоко ще замисли дали да посегне .
11
ГЕРБ да не са обявили конкурс да събират подобни създания.Без позиция,собствено мнение за каквото и да било,само кухи заучене фрази и слушкане пред началника.
12
Taя докато се кълнеше че ни е майка сега ни натиква в блатото. Да вземе да си почисти Фенера, не само не вижда но я държи здраво и третия вкус.
13
Това било за" нуждите" това да не е нужник,бе недоразумение наречено на Цеца, че и министър на всичко отгоре
14
Не ви ли прилича на индивид от третия пол ? Върнете се още веднъж на снимката. Абсолютна селянка с която се е накичил шайкаджията. Около него има още такива тъпи пyтkи, това даже Мастурбаркова го потвърди.
15
Децата ти да станат гейове но да се кръстосват с алжирци и суданци. Мърша неземна. Целта на такива конвенции е тотална разруха на семейната единица, противопоставяне на жени и мъже, и деца отглеждани и възпитавани от държавата както евреите искат, тотален контрол над хората, без държави и род и родина. Матрицата е крайната цел
16
Нужник ! С рали из градините , диви алчни селяндури , лъжливи и крадливи , фурнаджийски лопати , фалшиви червени нагли интересчии без каквито и да било християнски ценности !
17
ТОВА Е КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА НА ГЕРБ, КОЯТО ОТКРИТО НАРЕЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД "ОВЦЕ". ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕРНИТЕ ХОРА НА ББ, КОЯТО СЕГА БОРИ КОРУПЦИЯТА. ----> СЪЩАТА Ц. ЦАЧЕВА Е ЛЕЛЯ НА СУДЖУКА КМЕТ НА ОБЩИНА ОРЯХОВО. ОКОЛО КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ОФИЦИАЛНО ЦАЧЕВА "ОТКРИ ОБЩИНСКА БОЛНИЦА ОРЯХОВО", КОЯТО СЪШИЯ ТОЗИ КМЕТ ЗАТВОРИ ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ. ЦАЧЕВА ПРЕРЯЗА ЛЕНТАТА И ЧЕСТИТИ НА ОРЯХОВСКИТЕ ОВЦЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА БОЛНИЦАТА, КОЯТО ЩЯЛА ДА БЪДЕ КЛОН НА ВРАЧАСКАТА... ОТКРИ Я, НО ЗАБРАВИ ДА РАЗБИЕ КЛЮЧАЛКИТЕ. ----> ВИЖТЕ ЛИНКА В ТУБАТА ЗА ДА СЕ УВЕРИТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СПОРЕД ОГЛАВЯВАЩАТА В МОМЕНТА ПРАВОСЪДИЕТО - Ц. ЦАЧЕВА СМЕ ОВЦЕ. МАЛКО СЛЕД 1 МИН И 55 СЕК МОЖЕ ДА ЧУЕТЕ РЕПЛИКАТА ЗА "КАМПАНИЯТА ДЕТО СЪБИРАТ ОВЦЕТЕ" ---> https://www.youtube.com/watch?v=myBetGFZMiM
18
За брака разбрахме, а има ли опасност да променим тълкуванието на "пола" или нарочно избягваме точно този термин, понеже ще го променяме?
19
А ако случайно се промени тълкуванието на "пола" по конституция това ще промени ли и тълкуванието на "брака"?
20
Нормално е,Третополовите да се Защитават
21
Гледайте и знайте какво ви чака и защо комунизма на Изток колабира толкова бързо -- революционният марксизъм на Изток се изчерпи, на власт на Запад дойде културният марксизъм: https://www.youtube.com/watch?v=yMN369ZJ6lE
22
Цецка Цачева - „Който на 20 г. не е бил социалист, няма сърце. Ако и на 40 години си социалист - нямаш мозък.“ +++ „Да, аз съм била член на БКП, тогава, когато партията беше държавата. За да получа тези компетенции, това образование, това познаване на функционирането на държавата“ ++ „Не се срамувам, че съм била тогава член на комунистическата партия, защото комунистическата партия до 1989 г. беше държавата. Винаги – и като млад човек студент, и насам, моята кауза е била държавността. И винаги към партията, която е изповядвала тази кауза, съм имала отношение.“
23
Ние БСПдирастите от кой пол сме, и Рада дълбоката и Гнома от същия пол ли са!
24
Този рептил е типичен представител на третополовите
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Те от рабфака ги разбират тия работи с третия пол
27
Абе жената си е стругарка по сърце и призвание, нищо че беше Председател на НС, кандидат Президент, а сега и министър. Просто винаги е мнага послушна...
28
Няма как другарката Цачева и всичките и другари да решават еднолично. Ха да видим какво ще каже българския народ и дали то е абсолютно противоположно на изедниците
29
Оставка на мутренското правителство!.................-:)............! Премиерът" наш ходи на посещения в Гърция, Турция, Западните Балкани, Румъния, Франция до Саудите опря и накрая при Тереза Мей се озова. Всички обаче поставиха диагноза една! Тиквата все още не е узряла до сега. Сега в Норвегия отиде на боровинка да го присадят, със надежда вече да го приземят!От както гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е "изпълнено" , но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия почукат го по зелената балка и казват, догодина ще узрее, да ама не, пустото все не е узряла. Така ни влачат на дънна въдица с празни обещания, като шарани. Сега и до чаршафите опря, да проверят и те дали узряла ли е таз глава. За всеки случай е взел и Симо айдука от време на време по главата да го чука.Правилно другарко Мастурбаркова, бетонирайте пътя с цветя и рози, че Тиквоций Първи и без това не знае две думи на кръст от който и да е чужд език! " Всички тук парле ву франсе" , тази фраза още звучи в ушите ми от времето на посещението на бабое@а МакАрон и е върхът на лингвистичната гносеология на банкяския макак!Оперетен генерал и Цар Айдук поканени да забавляват група чаршафи и да се правят на маймуни. Невиждан цирк. Падам от смях.Не обичам комунистите а още повече гербавите, не съм дежурен хейтър по форумите, искам да ви питам следното, по-добре ли щеше да ни представи оня с некоординираните движения, като хиперактивно дете, без жена наречен прецедент мистър Бийн? Криво седете право съдете. Льотчика бърка с боксова ръкавица в някои области на гербавите и това ми доставя неизмеримо удоволствие! Naturalia non sunt turpia! , преведено," Естествените неща не са срамни" Ужасни сте ПИК, това си е живо окепазяване на президентската институция. Жлъч, завист и лизане на Тиквата от а@уса, през перинеума до пъпа! На комунетата никаква власт повече, те ни доведоха до трета национална катастрофа. За да докажат, че са чисти да върнат всичко от криминалната приватизация, пък ще видим по подир! Яли сме им горещата чорба а дядо ми Мъдрият заек казваше: " Парен каша духа"! Напредък, някои Герберастки кратуни започват да дават признаци на мислене!-:) Забелязват повторенията!ГЕРБ, и вие сте маскари, като тези от БСП! Проблемът е, че вие вместо да работите за " благо роду" се опитвате да се съревновавате в кражбите! Няма малка или голяма кражба, има нарушение на принципа и ако щете на библейския закон " Не кради" на което между другото се основава съвременното законодателство! Ушавия Шлифер, нещо да каже за шесте апартамента "подарък" от тъщата , бавно развиващия се и той най-активно атакува ли атакува! Ако бяхте използвали тази енергия за отопление, цяла зима нямаше да плащаме парно! Другарят Дзержински едно време казваше следното: " Проверката е висша форма на доверие " , но тъй като у нас всички сме много умни, затова и честотата на грешките е пропорционална на умниците т.е. висока! Весели празници! Ограничени и неуки редакторчета се мъчат да налагат свои незнайни правила нямащи нищо общо с граматиката ни и тълковния речник. Сигурно са завършили в П.У.Т.К.А., не си мислете глупости! Това беше някакъв университет в Перник! ......ПИК, я се напънете да питате Маринов, малката Мутра, какво направи с пернишките разбивачи на банкомати? Какво ни баламуркате с Корея, ако толкова ни е интересно, ще ви питаме, как развъждат елени в Якутия!? Давайте по същество у нас е далеч по интересно мистър Даун и Тиквоций Едно имитират усърдие, но резултати нулеви!Естеството на коментарите само може да ви покаже, какво е мнението на мислещите хора в територията наречена Булгаристан. Крадци, закичили се с купени титли и фалшиви дипломи за образование дълбоко убедени, че в ръцете си имат индулгенции!?! -:)Всичката я втасахме, ремонтираха " Св. Стефан " в Истамбул. Както казва Тиквоций " Едно" , платих, извадих, направих, намерих ,като чели той ги вади от джоба си. Мутренски маниер, комплекси и мания за величие. Сега малко ще го погъделичкат и няма да се очудя ако кацне пак в Македония да ремонтира къщата на този велик Българин окупирана от Коминтерновска Македония или за по-кратко FYROM. Тъй, като нашият човек е прочел само една книга, със сигурност си няма представа от Балканска история, но високото му неподплатено самочувствие на "велик" държавник, го кара да прави грешка след грешка. Имаше един уж умен и "интелигентен " натурален индоевропеец, който едно време им подари танкове, а те за благодарност ни очерняха, наричаха фашисти и какви ли не, но ние търпяхме. Сега и нашият " Велик" политик, такава каша ще забърка, че поне още 50 години и следващите правителства, ще се чудят, какво да правят. Зоран Заев днеска е тука утре го няма, но Тиквоций "Едно" подписва ли подписва безмислени договори? Срам и позор! Не искам да ме ръководят и най-вече да ме излагат неуки питеци и възпитаници на училища за бавноразвиващи се, не искам да ме управляват бандити и да треперя да не се случи нещо на възрастните ми роднини! Защо още не е възстановена плочата на " Каймакчалан" ,защо оня "велик "потурко македонист, който я разби не е в затвора? Когато се извършва нещо на държавно ниво, трябва да бъде, последователно, умно, премерено а не да ми работят, както се казва на парче!
30
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо.
31
Крисалина няма ли и тя да се обади от Ню Йорк? Или Кунева? Или "снаата" Габриел?
32
Брат,чет пропуснал си най добрия полицай из между социолозите - Бъчварова.
33
Чл. 53 от Обяснителния Доклад към ИК ...Определени групи физически лица могат също да се сблъскат с дискриминация въз основа на тяхната полова идентичност, което с прости думи означава, че !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! полът, с който те се идентифицират, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не е в съответствие с пола, който им е отреден по рождение. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това включва някои категории лица, като например транссексуалните лица, трансвестити, травестити и други групи от хора, които не отговарят на това, което обществото е определило като принадлежащо към категорията на мъжете или жените. Жените-мигранти и бежанци също могат да бъдат изключени от услугите за подкрепа, поради статута им на пребиваване. Ето това е доказателството, че природният биологичен пол МЪЖ/ЖЕНА се приравнява с ХИПОТЕТИЧЕН ДЖЕНДЪР:Pangender всеполов,Transexual/Transsexual транссексуален,Trans Person трансджендър личност, непринадлежаща нито към мъжкия, нито към женския пол, Woman жена, Man мъж, Butch лице от женски пол с подчертано мъжко поведение и стил.TwoSpirit двудушевен, с две души,Trans транссексуален, трансджендър, Agender безполов, Third Sex Трети пол, Gender Fluid човек който според условията може да се чувства повече мъж или повече жена, NonBinary Transgender транджендър лице без принадлежност към никой от половете, Androgyne андрогин, хермафродит, GenderGifted трансджендър лице, наслаждаващо се на свободата извън нормата на половете, Gender Bender лице което експериментира с половите стереотипи или направо отрича съществуването им, Femme лице от женски пол с хомосексуална ориентация, следващо стереотипите на женското поведение и стил, Person of Transgender Experience лице с трансджендър опит, Androgynous андрогинен.... НЕ на ИК!
34
Не става ясно кога и как са ни поставили този УЛТИМАТУМ ? Как става това към суверена държава член на ЕУ ?
35
Кой ли тук е лицемер, щом като само имитира обществено мнение и обсъждане? Докога ще бъдем вярваме на имитатори за напредък, за по-добър живот, за добри услуги и т.н. Блюдолизците на Брюксел и САЩ използват проблема за насилието над жените като параван, зад който подготвят законова основа за легализирането на педерасчугите и лесбийките, та да се допуснат в училищата и другите институции всякакви извращения. Така всеки с х--, който се обяви за жена, ще ползва женските тоалетни и съблекални и ще опипва и посяга на момичетата и жените ни. И сега България има достатъчно законодателство за защита на жените. Гнусно е, уж като се „Вземат мерки“ за това, да се узаконяват извращенията, които ни се поднасят като лъжлива търпимост, която противоречи на моралните ни ценности и на християнската , а и не само на нея, религия! Позор!
36
На Путин ден хахаха
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Тя:
- Свободен ли си?
Той:
- Женен, с две деца!
Тя:
- Не в този смисъл, не можеш ли в счетоводството да дойдеш, че принтерът пак намачка хартията.

няма нови новини
Днес: 230
hot
най-четени новини в момента
сега
2449
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова яхна цената на хляба, иска 5% ДДС (ОБНОВЕНА)
x
Ето какво зло същество живее в теб според зодията ти
x