ГОРЕЩ КОМЕНТАР: Тези, които не успяха да убият Тръмп, се опитват да ликвидират Байдън. Спецслужбите да не...

Акценти

ГОРЕЩ КОМЕНТАР: Тези, които не успяха да убият Тръмп, се опитват да ликвидират Байдън. Спецслужбите да не...

245395
на 19.07.2024
ГОРЕЩ КОМЕНТАР: Тези, които не успяха да убият Тръмп, се опитват да ликвидират Байдън. Спецслужбите да не...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тези, които не успяха да убият Тръмп, много вероятно да се опитат да ликвидират Байдън. Той вече им носи чисто парични загуби. Неслучайно го "разболяха" от Ковид. За да го скрият малко. Това коментира във Фейсбук бившият вътрешен министър Богомил Бонев.

препоръчано

Вълната в подкрепа на Тръмп е със силата на цунами. Всяка публична проява на Байдън носи още повече щети. Но старчето се е заинатило и не иска да отстъпи, отбелязва той.

Дойде време да призоваваме службите този път да не участват в заговора, а да направят всичко възможно Джо Байдън да дочака още по-дълбока старост. В пенсия, зове Бонев.

Както ПИК съобщи, Джо Байдън е дал вчера положителна проба за COVID-19. Би Би Си съобщи, че заради това се е наложила промяна в графика, която нарушила ключово събитие от кампанията. Неговата цел бе привличането на латиноамериканските избиратели в критичен момент от изборите.

81-годишният Байдън е имал леки симптоми и е получил първата си доза антивирусно лекарство Paxlovid.

"Чувствам се добре", заяви пред репортери в Лас Вегас самият Байдън, който е ваксиниран три пъти.

Той ще бъде изолиран в резиденцията си в Делауеър. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК