Вход
София
Времето в София 7 o C

ГОРЕЩ КОМЕНТАР - Първан Симеонов: Бойко Борисов се връща в ГЕРБ и рестартира партията

ГОРЕЩ КОМЕНТАР - Първан Симеонов: Бойко Борисов се връща в ГЕРБ и рестартира партията

на 08.06.2019
75887
26
ГОРЕЩ КОМЕНТАР - Първан Симеонов: Бойко Борисов се връща в ГЕРБ и рестартира партията
Автор: ПИК
08.06.2019
26
75887

Бойко Борисов се връща в ГЕРБ и предприема ярки опити за рестартиране на партията. Това .заяви пред Фокус политологът Първан Симеонов, директор на „Галъп интернешънъл“. Според него ходът на Борисов за партийните субсидии е популистки, като уточни обаче, че ГЕРБ ще получи позитиви от него. Първан Симеонов обясни, че е по-добре партиите да имат ясно и прозрачно обществено финансиране и че те трябва да бъдат оптимизирани, но не толкова рязко.

Той коментира кои ще бъдат губещите от подобно прибързано намаляване. „Губещи ще бъдат всички, защото ще се намали възможността за прозрачно обществено финансиране. Най-вече губещите ще са нововлизащите малки формации, което донякъде може би ще ограничи демагогските, лично харизматични проекти. Това вероятно ще подейства оздравително, защото ще стабилизира системата, ще укрепнат съществуващите формации. Когато те укрепнат, обаче, няма да можем да отговорим на друго желание на хората, което постоянно виждаме – да се освежава системата. Новите партии по-трудно ще влизат при това положение. Не на последно място, ще го отнесат именно малките формации, които се борят за съществуването си и нямат възможност да вземат пари от различни икономически субекти“, обясни Първан Симеонов.

Според него обаче предложението за партийните субсидии не бива да се прави по подобен емоционален, конюнктурен и необмислен начин. Дебатът по темата ще бъде по-скоро предизборен предвид предстоящите местни избори, прогнозира политологът.

Сподели:
Напиши коментар »
(26)
1
Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Подлежи Семейно на Животинска СМЪРТ ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
2
Който не се КЛЕЦА в Дупето, Като Сергей ЯХОВ Станишев е ТЕРОРИСТ ! www.24chasa.bg/novini/article/7496556 П-ЕДЕРАСТИТЕ от Сергей Бардака ДАНС Арестуваха за Тероризъм 16 Годишен Ученик, Защо не Искал да Става Доносник и да го Поема в ГЪЗА ! П-ЕДЕРАСТ Подготвя ли Терористичен Акт не Могат да го Барнат, ДАНС го Пази ! Шефа на П-ЕДЕРАСТИТЕ от ДАНС ако те Нарочи че не си П-ЕДЕРАСТ, те Обявява за ТЕРОРИСТ, Спира Интернета, Взима Личната Карта и Минаваш в НЕЛЕГАЛНОСТ ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
3
Браво на Борисов. Само за ГЕРБ хората гласуват, защото имат само на тях доверие.
4
Тоя всеки ден ни обяснява като на дебили кой какво бил направил или какво бил казал
5
Необходимо е да се спре финансирането на лилявите комуняци Демократична България от Америка за България и Шорош!
6
Добре че ни каза,ние въобще не разбрахме!Само за изборите не рече нищо, какво стана с прогнозите на СКалъп, България ли,Интернешънъл ли бяхте?
7
Който иска да е член на партия, да си плаща членски внос. Така е в цял свят , така беше дори при бай Тошо и БКП.
8
целият чиновнически апарат- около 600 000 души.
9
Соло ташака на А Райчев като видя, че ГЕРБ би БСПдирастите и обърна палачинката. Импексовата Барсла е ясна, че е жадна за власт, но и СС Момата беше същата. Затова винаги съм се чудела, коя от двете курабия е по вредна за България. Сутринта слушах и гледах по БТВ Мая Латерната назначена, от ГЕРБ и Борисов за омбоцман на България, и в нейно лице открих съвременния Дон кихот , който се бие виртуално срещу злините на собствената си Импексова партия, и собствените си закони, които е натворила като депутат в парламента. Щях да и повярвам и още не е късно, ако ми отговори на 2 въпроса. Първо- как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, построени с евро пари а аз нито една. Как така Импексовата курабия, открадна цял Импекс, а аз не. Как така Румен Пъпката назначи любовницата си на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Глупава ли съм, или не съм близала сладоледа на нечий бивш премиер или руски агент. Също така, ако се извини и за Костинбродската афера, мога да и простя и повярвам!!
10
Това полубрадато човекоподобно очевидно отново папагали Ира указанията и опорките на работодателите си от фалшивия “Галъп”!
11
ще му бъде малко трудно ! Цветанов е изключително работоспособен , Може да не е съвършен , допусна някой грешки в личен план , НО партията ГЕРБ я изгради той .
12
Когато ГЕРБ през 2009г. би БСПдирастката партия, водена тогава от СС Момата, за кого гласува тогава 600 000я червено-турския чиновнически апарат.
13
По целия т.н. цивилизован свят, включителбно и при мама Меркел, партиите се финансират от държавата.В разумен размер.Боко обаче не иска ни разум, ни, справедливост - старата мутра иска да смачка всички останали партии, като ги лишщи от средства. Той си има...
14
Някой знаели колко милиона е налял Лукойл на Бсп/БКП?
15
ТОЗИ ИЗМИСЛЕН И ЛЪЖЕЩ ИДИОТ ДА СИ ЗАТВАРЯ ЛЪЖЛИВАТА УСТА!
16
Не. Но знаем колко милиони приятелят на карти наля в герб, поради което приятелят на карти изобщо не плащаше данъци. Ти на мене, аз на тебе и така до края на България.
17
Връщал се и какво правел, стабилизирал партията си??? Тя негова ли е? А тези които членуват, огромна част по принуда за да не загубят работата си, както и да закачат нещо от баницата. Вече гледат къде да потърсят Спасителен бряг. Башицата от крадене, лъжи, далавери, слугинаж на ЕС и САЩ, забрави, че има Български народ и България. Вчера изрита онзи самозабравил се маймун Цицерон, който крадеше като луд и му пазаруваше изборите. Издъхнал е чичака вече, отдавна партията му е затънала в корупция и раздори, кой да краде повече. Първане, потърси си друг спонсор да ти плаща За лигавите анализи!
18
До 16,ти май забрави,че приятелят на карти на Бойко го отсвириха,за да може Митко Нинов да разпределя паричните потоци!По шуро-баджанашка линия наляха едни пари в Нинова и Йончева,ама те ги прехвърлиха на Вирджините,по поднатата схема с Цв.В. Много грешни пари се потрошиха за тази селска хитруша от с.Крушовица!
19
Тoзи Пъpвак с флyмaстер ли си прави абсyрдната брaда? Изглежда нелeпоТoзи Пъpвак с флyмaстер ли си прави абсyрдната брaда? Изглежда нелeпо :(
20
Нешо №17, пак си се объркал тотално!Това червените питеци съвсем луднахте,след като БСП хвърли едни пари на цялата социалогическа гилдия за да показва победа на БСП и зелените чорапчета,дори Радев помогна,ама инкасира също загуба, само Алфа Ресърч взе парите и доказа,че БСП за пореден път ще загуби! Наздраве тролчета,Нинова няма да Ви плати за последните постове,в оставка уж е ;)
21
Сдобилия се с дузина апартаменти по второ направление Цветанов,до преди месец два,беше потънал в дълбоката си илюзия,че герб това е той,а той това за по кратко е герб.И самия Йоло Денев разбра,че бившия втори,в определен момент може да стане сегашния последен...Има възход, има и падение както в живота така и в партийните дела.Падението Цецо сам си го предизвика.Голямата му алчност,го запрати там,където никога не е предполагал.
22
А до сега къде е бил,4е се връща. И да се връща,и да не,сбогом на Юнкер и милите целувки и прегръдки.Нали Цв.Цв.каза,4е ще я делят тая партия.
23
Всички напъни на Дебелака от Б да показва, че партията е негова и е стабилна са напразни. Той вече загуби "приятелите" от ЕС, Меркел и Юнкер. Подкрепа нвма, освен остри и съвсем обективни критики, казани директно в лицето Му от Холандския външен министър преди няколко дни. Късно е либе за китка, казва народа! От крадене, лъжи, измами, мръсотии, продажни действия, изнасяне на милиярди по сметки, слугинаж на САЩ, Великият мислител забрави, че има Български народ. Той не чете, не обича книгите и му личи, трябва са знае какво е казал някога един английски мислител и философ, Човек може толкова колкото знае. А всички знаем и се убедихме, колко знае и респективно може Владетелят на Незнанието.
24
Драги Първане,човек се връща отнякъдеq ако е предприел пътуване от точка А,до точка Б. Нали си сигурен и точно ти,че ако г-н Борисов направи дори половин крачка встрани,то "сградата" имам предвид партията ще рухне.Аз съм страничен човек за пп-герб,но последното предложение на премиерът за партийната субсидия от един лев за глас за кандидат-депутат,ме впечетли и то сериозно,което пък е сигурно,че партията му ще има още една бюлетина в нейна подкрепа.
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Поздрави всички, името ми е Аманда, искам да спазя обещанието си, като споделя историята си тук в интернет за това как д-р Огунделе ми помага с магията си и ми връща съпруга ми. Съпругът ми ме напусна за повече от 7 години и отиде да бъде с друга жена и семейството му не ме харесваше, страдах и търся помощ навсякъде, никой не можеше да ми помогне, докато миналата седмица не видях рекламата на д-р Огунделе в интернет, споделена от друга дама, аз се окуражих да се свържа с него за помощ, когато се свързах с него първата дума се казва, че, Той ще върне моето щастие и ще накарам съпруга ми да ме обича завинаги, очаквах с нетърпение да видя това се случи и с голяма изненада в следващите 24 часа след заклинанието ми съпругът ми ми се обади по телефона и ме умоляваше да му простя и да го приема обратно, това е най-великото чудо, което някога съм виждал в живота си, Казах на д-р Огундели, че ще информирам целия свят и ще споделя неговото име на радиото, за да могат хората да научат повече за него. Заради онези, които се нуждаят от някакви проблеми в отношенията на помощ, проблемите с живота или пари се свързват с него днес и веднага получават помощ от него, когато той е истински и човек на думата си. свържете се с него Via Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp / Viber: +27638836445.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 9065
архив

- Ало, анонимният телефон на НАП ли е?
- Да, Антонова.

няма нови новини
Днес: 30
hot
най-четени новини в момента
сега
1229
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищи задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания (ОБНОВЕНА)
x
ГОРЕЩО: Ето ги най-чувствените пози според размера (18+)
x