ГОРЕЩ ПРИЗИВ В ПИК! Опозицията от "Възраждане", БСП и ИТН да не крепи кворума на сглобката, а да излиза на площада

Епицентър

ГОРЕЩ ПРИЗИВ В ПИК! Опозицията от "Възраждане", БСП и ИТН да не крепи кворума на сглобката, а да излиза на площада

51017
на 13.10.2023
ГОРЕЩ ПРИЗИВ В ПИК! Опозицията от Възраждане, БСП и ИТН да не крепи кворума на сглобката, а да излиза на площада

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Който нож вади, от нож умира. Инвеститорите Обама-Байдън, които на ландлийз загробиха Украйна в буквалния смисъл на думата с около половин милион жертви в нови гробища, усилено търсиха втори фронт за Кремъл. Опитаха с Беларус, Казахстан, Грузия и с големи напъни в Армения. Напъните им и тези на катастрофиралия ЕС в лицето на Шолц и Макрон за втори фронт най-накрая се увенча с небивал успех - с техен продукт “Хамас”. Така бизнесменът Ивайло Дражев, коментира пред ПИК горещата световна тема - войната в Газа между палестинската групировка "Хамас“ и Израел.

препоръчано

Той припомни още, че ЦРУ, Мосад и МИТ са основните спонсори на “Хамас“, ИДИЛ, Ал Нусра в Дамаск и Идлиб.

“Както е казал мъдрецът обаче, ”Който сее вятър, жъне бури”. Войната в Газа буквално мобилизира арабския свят от Техеран през Аман и Риад, а дори и мирните палестински и ирански диаспори в Лондон, Париж и Вашингтон. Иракски и Турски Кюрдистан няма как да не се присъединят. В такъв врящ котел неадекватният чиновник Столтенберг твори глупост след глупост в надпревара с другото недоразумение Байдън, на който амнезията е изтрила паметта как е разпоредил лично бомбардировките по граждански обекти в Белград и остатъчна Югославия, идентични на сегашните военни престъпления от двете страни на Газа“, продължи той.

“Очевидно отново ще се потвърдят думите на Путин пред ООН във връзка с сирийската война, когато беше зададен въпросът “Видяхте ли какво чудовище създадохте?“ по адрес на Вашингтон, Тел Авив и Лондон за ИДИЛ. По-интересното е дали индиецът Хан от Лондонската адвокатска колегия, играещ ролята на прокурор в Международния съд в Хага, и услужливите съдии, които си измислиха юрисдикция в Украйна въпреки липсващ статут, ще се събудят за зверствата в Газа и от двете воюващи страни, депортацията на 1 000 000 души от родните им места и домове и бомбардирането на джамии и университети? Дали е престъпление срещу човечеството спирането на водоснабдяване и електроснабдяването по образец на киевските бандеровци в Донбас и Крим след 2016 г.? Дали е геноцид и дали е повод за арест на Биби Натаняху и другите уж миротворци на Тел Авив“, отправи остри въпроси бизнесменът.

"Тук е мястото да се запитат вашингтонските пионки от Брюксел оръжията и ракетите в тунелите на Хамас защо са американски и защо европейските данъкоплатци плащат въоръжаването на “Азов“, “Айдар“ и “Десен сектор“ в Киев и техния аналог в Газа, наречен “Хамас“? И следва ли израелски длъжностни лица да попаднат под международни санкции за доказано финансиране и въоръжаване на “Хамас“, Ал Нусра и ИДИЛ в Сирия, а и досега в Газа“, изтъкна Ивайло Дражев.

Той посочи и имената на Борел, Фон дер Лайен и Макрон, както и на нашите евроатлантически радетели Тагарев, Денков, Кирил Петков, Христо Бойкикев и техните ортаци Пеевски и Борисов - първи радетели за т.нар. Европейски фонд за мир чрез снабдяване  милиони снаряди, ракети и други боеприпаси всички терористични клетки в Украйна, Сирия, Израел и Йемен.

"Измислената ни опозиция от "Възраждане“, ИТН и на моменти от БСП докога ще крепи кворума в престъпния небългарски парламент? Докога ще топли депутатските банки в бившия Партиен дом. И тук максимата, че апетитът идва с яденето, важи с пълна сила, ако ще и 10 вота да инициират, крепейки сглобката на “Шайката” във властта. Мястото на истинската опозиция в такъв момент е извън Народното събрание - на площада, да изведе хората и да свали престъпното изменническо правителство!“, завърши Ивайло Дражев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК