ГОРЕЩ СЛУХ: Бездомникът Доган си обрал крушите и духнал към Русия

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ГОРЕЩ СЛУХ: Бездомникът Доган си обрал крушите и духнал към Русия

541870
на 09.09.2024
ГОРЕЩ СЛУХ: Бездомникът Доган си обрал крушите и духнал към Русия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Говори се, че Ахмед Доган е напуснал страната и е в Русия.

препоръчано

Тази нова и шокираща версия за евентуалното местоположение на останалия без дом Сокол изказа от ефира на "Евронюз България" бившият заместник-председател на ДПС и настоящ лидер на партия Национално движение за права и свободи (НДПС) Гюнер Тахир. 

"Лично аз не бих се изненадал, ако наистина през Черно море е отишъл до Русия. Временно. Имам някаква информация, щом го казвам. Той не може да напусне в посока юг, защото не е желан в Турция. Най-естественото място, ако е в чужбина, е да е в Русия", допълни той.

Според него двата лагера на Движението взаимно ще си пречат да се регистрират за предсрочния вот на 27 октомври.

"Като погледнах състава на 22-те районни избирателни комисии, които вече са утвърдени от Централната избирателна комисия виждам, че надделява фракцията около Доган", коментира Тахир и предположи, че и двете конкурентни фракции ще влязат в следващия парламент.

"Първоначално смятах, че разпределението на гласовете ще бъде в пропорция 60 на 40 процента в полза на хората около Доган, но като гледам как работи фракцията ДПС – Ново начало, смятам, че биха могли да изравнят силите", допълни Тахир.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК