ГОРЕЩ СЛУХ: Подсъдимите олигарси Баневи се развеждат. Милионершата Евгения не е стъпвала година на свиждане на мъжа си

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ГОРЕЩ СЛУХ: Подсъдимите олигарси Баневи се развеждат. Милионершата Евгения не е стъпвала година на свиждане на мъжа си

77906
на 20.11.2020
ГОРЕЩ СЛУХ: Подсъдимите олигарси Баневи се развеждат. Милионершата Евгения не е стъпвала година на свиждане на мъжа си
Автор:   ПИК

Олигархическото семейство Евгения и Николай Баневи е напът да се разпадне. Приватизаторът, който лежи вече близо 2 години в ареста, бил тотално забравен от съпругата си, пусната на свобода миналата есен след 8 месеца в тъмницата.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Откакто била на свобода, Банева не е посетила нито веднъж мъжа си, въпреки че има право да го прави два пъти в месеца. Ако се вярва на мълвата, обикаляща бизнес средите, Евгения не комуникира и с неговата майка и своя свекърва - Мария. Това допълнително подклажда слуховете, че Банева обмисля развод с Николай, пише столичен таблоид. 

Според близки до олигарсите, засега няма официална молба за развод в съда от къдрокосата аферистка, но това щяло да се случи много скоро. Самият Банев вече изпаднал няколко пъти в нервни кризи зад решетките и споделял пред съкилийниците си: "Жена ми ме предаде!", твърди още изданието, позовавайки се на свои източници от затвора. 

Някои подозират, че съпругата на Николай Банев планира да се разведе с него, за да облекчи положението си. Мълви се, че Евгения може да се превърне в защитен свидител срещу мъжа си, най-малкото защото според Прокуратурата, а и според множество свидетели, именно половинката на олигарха е въртяла повече измамни схеми в приватизираните предприятия.

Според друга версия обаче двамата съпрузи обмислят развод в отчаян опит да спасят каквото могат от богатството си.

Държавното обвинение погна семейство Баневи за източени 85 милиона лева от "Полимери" - Девня, "Елма", химическия завод "Панайот Волов" в Шумен и топлофикацията в Казанлък. Отделно, Баневи са спестили чрез данъчни измами плащането на близо 3 милиона лева данъци. Семейството е подсъдимо и за пране на пари - 590 милиона лева. Ако бъдат признати за виновни, олигарсите могат да се сдобият с 10-годишни присъди.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА: Прекратиха заседанието заради Манол Пейков и Възраждане - екшънът се прехвърли в кулоари (ВИДЕО) СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА: Прекратиха заседанието заради Манол Пейков и "Възраждане" - екшънът се прехвърли в кулоари (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК