Вход
София
Времето в София 24 o C

ГОРЕЩ СПОР! Пиари в словесна вакханалия за босите крачета на Радев - Бабикян ги хареса от позицията на ... шкембето си, Ива Екимова скочи до тавана

ГОРЕЩ СПОР! Пиари в словесна вакханалия за босите крачета на Радев - Бабикян ги хареса от позицията на ... шкембето си, Ива Екимова скочи до тавана

на 25.07.2017
15426
40
ГОРЕЩ СПОР! Пиари в словесна вакханалия за босите крачета на Радев - Бабикян ги хареса от позицията на ... шкембето си, Ива Екимова скочи до тавана
Автор: ПИК
25.07.2017
40
15426

Горещ спор заради босите крака на президента Румен Радев се разгоря в ефира на Нова телевизия. Снимката на държавния глава и съпругата му с двете бедни дечица, която разпали цяла България, събра в телевизионното студио пиарите Арман Бабикян и Ива Екимова. 

НЯМАТ РАВНИ! Президентът ходи като тираджия, по потник и бос (СНИМКА)

НЯМАТ РАВНИ! Президентът ходи като тираджия, по потник и бос (СНИМКА)

Снимка на президента Румен Радев, съпругата му Десислава...

на 24.07.2017

Президентското семейство не слуша пиарите си - това беше категоричната оценка и на двамата. 

"Отново има един екип, който не се слуша. За пореден път един мениджър, независимо дали е държавник, или шеф на корпорация, има екип, когото той не слуша. Свидетели сме на много първи дами, които правят благотворителност. Но не за десет дни.  Отново се лови риба и се дава на бедните и гладните. Вместо да ги учат същите тези бедни сами да си я ловят. Можеше да се уреди някаква стипендия за двете деца. Да се инвестира да изживеят детството си и да си завършат образованието", поясни Иван Екимова. 

"Ясно е, че не им върви много пиара в президентството. Ние танцуваме върху нещастието на тези две деца. Да бяха пратили тези двама души, дори боси и с тези дрехи при децата, а не обратното", уточни Арман Бабикян.  Според него обаче босите крака на президента не са направили лошо впечатление на българите, особено на дамите. Жените биха се захласнали, защото Радев изглеждал много добре. "Не съм съгласна", скочи Екимова. Арман Бабикян контрира: "Е, аз говоря от позицията на моето шкембе".

"Ние сме виждали провисналите меса на Борисов, гол до кръста с риба. Имахме го как е настъпил чехли до китарата. Толкова порно сме гледали, че едни боси краченца не ни впечатляват", поясни Бабикнян.

 

Сподели:
свързани новини
Румен Радев: Как мечтая да съм потник... Румен Радев: Как мечтая да съм потник...
Гледам поразителната снимка на тоз народен чиляк и в...
на 24.07.2017
Напиши коментар »
(40)
1
Абе, какво толкова ни интересува как ходи у дома човека? По- интересното е къде са парите на КТБ, НДК и т.н. и т.н. Защо сме най- бедни и болни в Европа, защо след двете национални катастрофи населението на България е намаляло със 100 хиляди, а през "демокрацията" с 20 пъти повече... И... КОЙ изяде суджука!!!
2
Мен лично повече ме отвращава потурестият мозък на булката с шалварестия панталон, отколкото босите крака на мъжа й.
3
Абе тая пача Екимова, дето на погребението на Дими беше по сандалки и рокличка с гол гръб , а сега орева света , тая какъв ПИАР е бе та да съди хората как ходят в къщи и как се снимат?! Отврат.
4
ЯСНО !!! ПОТВЪРДЕНО !!! СЪС СИГУРНОСТ ТИЯ И ДВАМАТА, ВРЕМЕННО ПРЕБИВАВАЩИ В РЕЗИДЕНЦИЯ "БОЯНА", СА КОПАНАРИ !!! СПОР НЯМА !!!
5
Ще дискредитирате Р.Р., когато цъфнат налъмите, също и трандафорите.
6
бе тая Екимова защо не се види какво посмешище е та се занимава с ПРЕЗИДЕНТА защо изобщо занимавате хората с такива като нея нито блести с някакъв интелект нито може да е пример за обществото
7
Според него обаче босите крака на президента не са направили лошо впечатление на българите, особено на дамите. Жените биха се захласнали, защото Радев изглеждал много добре.....МАНИ !....ДОЛЕ У СЕЛЗКАТА ДУПКА НА КЕНЕФА ИМА РАЗНОУБРАЗЕН ТИВИТКЕЗ ЖИВОТ НА ТИВИ ПИАРИ КОИ ЖИВЕЕТ НА ДОЛНОУ НИВОУ СРЕД ГОФНАКЯ АРЕСВАТ босите крачета на Радев И ЦИЦОСА НА ДЕСА !...АИ ДИС АМАИЗИН ПИКЧЕРЕ ДЕТУ Е КОТУ ПААРЖОЛЯЦ ЗА ГАНЬО МЕЖУ ДВЕ ЦВАИ ФАФЛЕ !....ГЛЕ СА ....СНИМКОЧА Е ГЕНИАЛЕН БЕ !....ТВА Е ПРОФЕСИА РЕПОРТИР КА ГИ Е ФАНАЛ ТЕЯ ПОЧИТИ БОСИ И ГОЛЛИ А РАДЕФ Е КОТУ ПРОМЕТЕИ УСТАВ А ДАДИ ОГИН ПРЕЗ ГАЗО НА ЧУВЕЧЕСВОТО КОИЕ ТУКА Е ПРЕСТАВЕНО УТ ДВА ИДЬОТА !....СНИМАНИ ЗА ВЕКОВЕТЕ !....РАДЕФ У ПОТНИК Е МНО ПРИЕМЛИФ ЗА ЕЛЕКТОУРАТА КОИ И ТОИ ИМА ПОТНИК !....И Е БОС !....ТРОУГАТЕЛНА Е СЦЕНА !....БОС....ПОТНИК....И ГЛАДЕН !....ПОСЛИ ШЕИ ОДИ А МУА ДУНЕРИ !....МА ГЕНИИ Е ПИЛОТКО МИГЕЕФ И КОТУ Е БОС И ГОЛЛ !....ДЕСА Е У ПО УУМЕРЕН ПЛАН !....СИГУРНО Е ПУШИЛА ТЕШКА ПУРА !....КАРТИНА НА СЕЛЕНИ УТ 1887 ГОДИ !....КЪРТИ МОЗАКО НА ЦЕЛИО НАРОД !....ПРАИ ГО КОТУ ДЪФКА !....МА ИЗПЛУТА !....УФФ !....ТЕШКО !....РАКИА ИМА ?....
8
Абе тоя сибирски вук Екимова какъв пиар може дае и на кои че дава оценка на пезидентското семеиство.Няма ли в къщи огледало да си огледа проскубаната четина и физиономия на сибирски вук.
9
Това ли е най-важният въпрос в държавата?!
10
Странната птица Екимова и "оръженосецът" на позабравената Мария Капон Бабикян,ронят кървави сълзи,че от президентството не са ги питали като как да се снима президентът ?! Е,НЯМА ДА ВИ ПИТАТ !!!
11
Взимай си редовно хапчетата,предписанити от психиатрите и за Радев и семейството му не давай неадекватни коментари. А що се отнася да псевдо пиарката Екимова да каже тя с какво помогна някой нуждаещ се. Или с огромната си заплата се чуди в какви дрешки да покрие "хубавото" си анорексично тяло! Ега ти самовлюбената дропла...
12
ИСКАМ ДА ЗНАМ - ОТ ПОЗИЦИЯТА НА КАКВИ СВОИ ЛИЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ КИФЛАТА ЕКИМОВА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА БЪДЕ "ЕКСПЕРТ" ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПО КАЗУСА С БОСОНОГИЯ ПРЕЗИДЕНТ? СТИГА БЕ, СТИГА ТОЛКОВА КУХИ ЛЕЙКИ ДА НИ ПОУЧАВАТ КОЕ Е ДОБРО И КОЕ ЛОШО. СЕГА ОЧАКВАМЕ И ЛОРДА ДА СЕ ИЗПРАЗНИ ПО ТЕМАТА.
13
НЕОДАРЖИМО !...НЕМА СПИРАНЕ !....РАДЕФ КОТУ СФИНАР !....ДЕСА СИГУРНО ГОТВИ ?....МА ГЛЕ КВА БАЛАД ЗА ЦОН И ИОКО Е НАПИСАНА БЕ !.... ЦОН Е СЕЛЕНИНА РАДЕФ А ИОКО ОНО Е ДЕСА....ПРАШКАТА БЕ ЛАСТИКО НА РАДЕФ И СЕХА НА КУРНЕЛЕИ.....ЧЕТИ СА !....Гледам поразителната снимка на тоз народен чиляк / ПИЛОТКО МИГЕЕФ / и в главата ми се блъскат две незаобиколими асоциации. Трендафил Акациев: Как мечтая да съм потник НАЧИ РАДЕФ на гърба на млад работник! НАЧИ БАЦКО НА 20 ! И Йовковия Гунчо САБИРАТЕЛЕН ОБРАЗ ....НАЧИ БАЦО И РАДЕФ....от "По жицата": "Висок, едър човек беше; но че е сиромах и като че ли сиромах се е родил НАЧИ БАЦО - и това си личеше. Беше бос. ТУКА РАДЕФ Инак, да го гледаш - човек планина..БАЦО ПО КИМОНО....." Как после да не се провикнеш като Моканина:НАЧИ ЦУПТА GFR... "Боже, колко мъка има по тоя свят НАЧИ БАНКЯ , боже!"....О МАИН ГОТ !....БУДА ДИФ СЕЛЕНИН РОДЕН РАДЕФ ПО ПОТНИК РОДЕН МА БОСИ !....МИ БОСИ МА ПРЕЗИДЕН И ПРЕМИЕР !....НА ХУГО БОСС !....И Йовковия Гунчо САБИРАТЕЛЕН ОБРАЗ ТИКВА И МЕЧО ПУХ !....ДЕСА ЦИЦЕНОСЕЦА Е У ЛЕВОУ !....БЕЗ МОТИКА !....ТВА Е .....МНОТОЧИЕ .....ДАЛГО 2 МЕТАРА !....
14
EKIMOVA PIARKA XA XA XA XA
15
Ива Екимова е доста тъпа пача. Не знам кои би могъл да я наема и плаща за ПР - сигурно я наемат за други услуги...
16
яд ги ,че Радев НЕ е послушен гълъб,а с характер
17
шебек Бабикян, че на всяка манджа е мерудия? Писна ми да им гледам тъпите физиономии и тъпанарските коментари на цялата сюрия политолози, социолози, други ...лози, пиари, незнайно защо и за какво поканени манекенки, весели вдовици и т.н. А Бабикян да ме бибитне по онази работа.
18
вие какво искате-ПРЕЗИДЕНТА ДА ХОДИ ДО ТОАЛЕТНАТА С ФРАК ЛИ?ТОЙ СИ Е У ТЯХ И ЩЕ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА В ЛИЧНОТО СИ ПРОСРАНСТВО.
19
Към пост 9 -VBN На пръв поглед разбира се, че НЕ това е най-важния въпрос в държавата. Но това е много важен принципен въпрос - може ли хора, които нямат мярка и не преценяват какво могат и какво не могат да публикуват публично от висотата на държавния пост, който заемат, може ли ТАКИВА хора да управляват живота на милиони!? Хора, които нямат мярка, които себе си не могат да управляват, да претендират, че могат да са ГЛАВА на държава. ТАКА, ЧЕ В ТОЗИ АСПЕКТ, ВЪПРОСЪТ НАИСТИНА Е ВАЖЕН, МИСЛЯ АЗ..
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Време е Радев да се огледа какви съветници го съветват и в го поставят в различни правни и PR казуси. Това го няма никъде по света съпругата "калинка" Невяна Кънева на един от най-големите олигархи в България Петър Кънев да е съветник на президента. А това, че се дава думата на такива "PR " специалисти, да си дават мнението просто говори негативно за този който му я дава.
22
Дааааа! Доживяхме и неграмотно пишещи да дават акъл! Обърни внимание на правописа и на препинателните знаци! Ако ли пък не, то по-добре си стой в кошарката, рупай си ярмичката и остави по-знаещите какички и батковци да изказват мнение!
23
Ян Бибикян го лапа на червените капиталисти и олигарси много отдавна!
24
А коприненото потниче на госпожата не е удачно за шалварите.
25
Само да си припомним как тиквата се бе ИЗТЪПАНИЛ в къщата си, със смешният си и жалък анцунг. :) Голям майтап беше. :) П О М И Я Р. :)
26
Те въобще имат ли съветници? Иначе как да си обясним всичките им гафове? И двамата е най-добре да заживеят - с потници или без потници, не къде да е, а в някое руско село, в което още не са чули, че войната е свършила. Скоро гледах такъв репортаж.
27
Чудя си се аз, кой и нареди на Анито, да превръща предаването на НТ в клюкарник . Но тя не е за там. Не може истински журналист да изпълнява компрометиращи, кариерата му поръчки . На какъв хал ни е журналистиката ,която трябва да гради ценности в подрастващото поколение. Стига вече . Махнете ги от екран, че вече хората не ви гледат телевизията. Изгонете посредственоста от медиите......
28
Радев е пич с абсолютно атлетично тяло. Екимова е олицетворение на Баба Яга, а Бабикян с това шкембе е медицински случай. И те били PR ????!!!!????
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
ДРУГАРЯ ФАТМАК СПЕЧЕЛИ ЦИГАНСКИЯ ЕЛЕКТОРАТ! АКО СЛОЖИ И УШАНКА ЩЕ СПЕЧЕЛИ И РУСОФИЛИТЕ, ДА НАВИЕ И ЧАЛМА ЗА ТУРСКИЯ ЕТНОС ИЛИ ТАМ Е ДАСТАТЪЧНО С ДОГАН ДА СЕ СБЛИЖИ.
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Само да си припомним как тиквата се бе ИЗТЪПАНИЛ в къщата си, със смешният си и жалък анцунг. :) Голям майтап беше. :) П О М И Я Р. :)
35
ми идват две български поговорки: "Прост народ - слаба държава", а също и: "По дрехите посрещат, по ума изпращат / когато го има /".
36
Радев е пич с абсолютно атлетично тяло. Екимова е олицетворение на Баба Яга, а Бабикян с това шкембе е медицински случай. И те били PR ????!!!!????
37
КАКВО ПРОТИВ ИМАТЕ БЕ ИЗРОДИ-НОРМАЛНО ОБЛЕКЛО ВЪРХУ НОРМАЛНИ ХОРА. КАКВО ВИ ШОКИРА?
38
ТОА РЪБ С ПОТНИКА Е МОА ПРЕЗИДЕНТ! А ТАА ДО НЕГО Е ОТ МААЛАТА, ХУБАВ ШУКАР ЖЕНА. ША Я УБУЧИМ ЗА ДЖЕПЧИЙКА ДА НОСИ В КЪЩИ! ПОТНИКА ШЕ ГО ПРАВИМ ДА СЛАГА УЛУЦИ.
39
Гледам по нова, която не е ама никак на боце една блондинка под прикритие, световно неизвестна, обсъжда снимката на президента. Абе вие пишки немате ли си? що не се занимавате с трътлестия и неговото разплуто шкембе.
40
Не е нужно да се снима бос, за да гласувам пак за него. Достатъчно е само да смени турското име на връх Мусала. :)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 15050
архив

В живота трябва да се опита от всичко. "Всичко" обикновено означава наркотици, екстремни спортове и извратен секс. Интересно е че доста по-рядко "всичко" означава ядрена физика, фитнес и шахмат.

няма нови новини
Днес: 277
hot
най-четени новини в момента
сега
2509
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Прокурорската колегия с първи думи след номинацията за главен прокурор - Гешев се съгласил да издигнат кандидатурата му след дълъг дебат (ОБНОВЕНА)
x
Учени предупреждават: Климатиците крият рискове за здравето
x