ГОРЕЩO И САМО В ПИК! Ето я истината за оставката на Христо Иванов

Акценти

ГОРЕЩO И САМО В ПИК! Ето я истината за оставката на Христо Иванов

813751
на 11.06.2024
ГОРЕЩO И САМО В ПИК! Ето я истината за оставката на Христо Иванов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Въпреки преобладаващите съмнения на публиката, че оставката на Христо Иванов е театрална, тя е истинска, твърдят негови близки и партийни сподвижници.

препоръчано

Било му писнало от Кирил, Асен, Денков и компания, затова неслучайно избягвал да се появява пред медиите с тях и заставал редом до лидерите на “Промяната” само в краен случай.

Най-вероятно Христо Иванов ще замине при семейството си в Брюксел, където съпругата му печели доста добре и разполага СУ собствен апартамент.

Председателят в оставка е склонен да се занимава с партийните дела на втора линия, но само при положение, че близкият му приятел Ивайло Мирчев го наследи на поста.

Само че Антоанета Цонева яростно се е устремила към върха на “Да, България”. Формацията се раздира от вътрешни дразги и вражди отдавна, макар на повърхността да не си личи, след скандала с Мануела Малеева и Никола Янков. Тя е изгонила Кирил Петков и баща му от “Да, България”, тя е апаратчикът на партията, твърдят моите източници.

Единият от тях казва:” Христо Иванов е интелигент, не е такъв мъжкар, който да поведе напред отбора и да не се съобразява с другите, очаква те сами да се досетят когато прекаляват. Той много се умори, отегчи и демотивира...

Неволята държи заедно ПП и ДБ, защото много се страхуват, че поотделно няма да припарят в парламента. Ако попитате хората в “Демократична България” коя е най-омразната им партия, ще ви отговорят - “Промяната”.”

Няма никакъв шанс ген. Атанас Атанасов да последва примера на Христо Иванов и да подаде оставка като председател на ДСБ, смятат от неговото партийно обкръжение. И сподвижниците, и опонентите му са сигурни, че той ще държи жезъла дотогава, докато не се сдобие с висок държавен пост - или председател на ДАНС, или началник на Националната следствена служба, например.

“Той няма друга роля в живота, не може да си плати сметките, ако не е депутат или на държавна служба”, заявява партиец от ДСБ.

Соня Колтуклиева

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК