ГОРЧИВО ОТ ИВА НИКОЛОВА: Борисов, имаш вина за гадориите в тази държава

Политика

ГОРЧИВО ОТ ИВА НИКОЛОВА: Борисов, имаш вина за гадориите в тази държава

364208
на 23.10.2020
ГОРЧИВО ОТ ИВА НИКОЛОВА: Борисов, имаш вина за гадориите в тази държава
Автор:   Ива Николова

Последвайте ни в Google News Showcase

Борисов, ти си виновният за всички гадории, които се случват от месеци в тази държава. Ти си причината нормалните хора да са в постоянна обсада и под непрекъснатия натиск на абсолютни дегенерати и лумпени, които ти наричаш "протестиращи с право", за да не ти скочат на теб.

препоръчано

Ти си виновният да унижават български полицаи и дори да се опитват физически да ги унищожат. Ти си причината да оскверняват сгради - символи на българската държавност, културни паметници и църкви, да затварят кръстовища, да горят безсрамно медицински маски, докато лекарите измират в интензивните отделения...Да триумфира властващата посредственост на аутсайдерите.

Ти си закрилникът на уличните хулигани и хашлаци, които безчинстват от месеци и карат гражданите да се чувстват не-граждани. Ти насърчаваш нападенията над хора от фашизоиди и усещането им за безнаказаност, когато се нахвърлят и тероризират несъгласните с тях по улиците. Ти позволи и овласти с бездействието си всичко това.

Ти правиш лумпените и маргиналите, отрепките, каквито има навсякъде по света, законодатели и съдници в нашия живот.

Ти не ми позволяваш да бъда свободен човек, защото моето чувство за свобода означава свобода за всички, а не терор за мен и други като мен и за когото и да било. 

Вече не съм сигурна, че имаш характер. Виж поруганите светини. Виж охрачените си съратници. Виж унижените полицаи. Виж оскърбените хора. Те заслужават ли това? 

Ако имаш характер, можеш или да го покажеш, или да си идеш. Избирай! Другото са бакалски сметки. Прави ги без нас.

Страхът може да е твоето спасение, но не е нашата чест. Нашата сиромашка чест, защото нямаме друго. Само толкова, колкото за една топла вечеря, която след това с радост и ведро чувство ще изгладуваме. Боже, какво щастие! Ти изпитваш ли го?

Какви ги вършиш, а? Толкова си ларж или си толкова страхлив?! Дали пък толкова зависим?! А може би и трите? 

Теб какво те прави щастлив? Хайде, решавай! Ако е нашето унижение, униженият си ти. Защото унижението е поквара за този, който унижава. Можеш ли да надвиеш покварата, в която затъна?

Ако не можеш, значи си изгубен. За себе си най-вече.

Но ние продължаваме. Честта задължава! Ако се срещнем някъде по този път, заповядай, Борисов. Но преди това докажи, че за теб честта има значение и че си мъж на честта. И държавникът на България.

Иначе, сбогом! Честта задължава.

  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК