Вход
София
Времето в София 8 o C

ГОРЧИВО ОТ ИВА НИКОЛОВА: Борисов, имаш вина за гадориите в тази държава

ГОРЧИВО ОТ ИВА НИКОЛОВА: Борисов, имаш вина за гадориите в тази държава

на 23.10.2020
347596
0
ГОРЧИВО ОТ ИВА НИКОЛОВА: Борисов, имаш вина за гадориите в тази държава

Борисов, ти си виновният за всички гадории, които се случват от месеци в тази държава. Ти си причината нормалните хора да са в постоянна обсада и под непрекъснатия натиск на абсолютни дегенерати и лумпени, които ти наричаш "протестиращи с право", за да не ти скочат на теб.

"Протест" по български: да тормозиш внучетата на Бойко Борисов

"Протест" по български: да тормозиш внучетата на Бойко Борисов

Мръсотията "сигнал за бомба в дома на Бойко Борисов"......

на 22.10.2020

Ти си виновният да унижават български полицаи и дори да се опитват физически да ги унищожат. Ти си причината да оскверняват сгради - символи на българската държавност, културни паметници и църкви, да затварят кръстовища, да горят безсрамно медицински маски, докато лекарите измират в интензивните отделения...Да триумфира властващата посредственост на аутсайдерите.

Ти си закрилникът на уличните хулигани и хашлаци, които безчинстват от месеци и карат гражданите да се чувстват не-граждани. Ти насърчаваш нападенията над хора от фашизоиди и усещането им за безнаказаност, когато се нахвърлят и тероризират несъгласните с тях по улиците. Ти позволи и овласти с бездействието си всичко това.

Ти правиш лумпените и маргиналите, отрепките, каквито има навсякъде по света, законодатели и съдници в нашия живот.

Ти не ми позволяваш да бъда свободен човек, защото моето чувство за свобода означава свобода за всички, а не терор за мен и други като мен и за когото и да било. 

Вече не съм сигурна, че имаш характер. Виж поруганите светини. Виж охрачените си съратници. Виж унижените полицаи. Виж оскърбените хора. Те заслужават ли това? 

Ако имаш характер, можеш или да го покажеш, или да си идеш. Избирай! Другото са бакалски сметки. Прави ги без нас.

Страхът може да е твоето спасение, но не е нашата чест. Нашата сиромашка чест, защото нямаме друго. Само толкова, колкото за една топла вечеря, която след това с радост и ведро чувство ще изгладуваме. Боже, какво щастие! Ти изпитваш ли го?

Какви ги вършиш, а? Толкова си ларж или си толкова страхлив?! Дали пък толкова зависим?! А може би и трите? 

Теб какво те прави щастлив? Хайде, решавай! Ако е нашето унижение, униженият си ти. Защото унижението е поквара за този, който унижава. Можеш ли да надвиеш покварата, в която затъна?

Ако не можеш, значи си изгубен. За себе си най-вече.

Но ние продължаваме. Честта задължава! Ако се срещнем някъде по този път, заповядай, Борисов. Но преди това докажи, че за теб честта има значение и че си мъж на честта. И държавникът на България.

Иначе, сбогом! Честта задължава.

  

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22723
архив

На едно новобрачно семейство се родило бебе два килограма. Когато техните познати обърнали внимание, че бебето е малко, майката (невинно)казала:- Ама какво искате? Ние сме женени само от три месеца!

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x