ГОРЧИВО: Пред 200 гости във вила край София Калин Сърменов омъжи дъщеря си (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГОРЧИВО: Пред 200 гости във вила край София Калин Сърменов омъжи дъщеря си (СНИМКИ)

122325
на 09.07.2019
ГОРЧИВО: Пред 200 гости във вила край София Калин Сърменов омъжи дъщеря си  (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тежка сватба вдигна голямата дъщеря на шефа на Сатиричния театър Калин Сърменов - Дария. Тя се омъжи за дългогодишния си приятел Сашо Илиев в присъствието на близо 200 гости в приказна вила край София.

препоръчано

Дария тръгна към олтара на открито под ръка с баща си и младоженеца. Красивата булка, която дълги години е живяла в чужбина, се раздаде стопроцентово на дансинга.

За младото семейство пяха рокветеранката Милена и Нели Рангелова, която също бе избрала бяла рокля като младоженката, предаде "Хотнюз".

Щерката на Сърменов работи в известна рекламна агенция. Майката на 26-годишната Дария от години живее в чужбина, където израства и дъщеря й.

Сърменов пък се радва на хармонична връзка с Боряна, с която отглеждат по-малката сестра на бъдещата младоженка Димана. Имената и на двете започват с буквата Д, защото са кръстени на баба си.

Шефът на Сатирата очаква второто си дете от Боряна, твърдят слуховете в артистичните среди. Милото от сериала "Седем часа разлика"” обаче отказва да говори за новото попълнение в семейството.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това