Горяна Стоева приключи участие на Световното в Индия

Други спортове

Горяна Стоева приключи участие на Световното в Индия

11263
на 20.11.2017
Горяна Стоева приключи участие на Световното в Индия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Горяна Стоева отпадна от световното първенство по бокс за девойки, което се провежда в Индия. 

Европейската ни шампионка от София 2017 в кат. до 51 кг отстъпи с 0:5 съдийски гласа в мача си срещу монголката Хонгорзул Делгерхангай. И петимата съдии бяха напълно единодушни в отсъждането си и дадоха 30:27 в полза на азиатката. 

Днес в първи мач от следобедната сесия на ринга ще се качи Еми-Мари Тодорова, предав Спортал. Нейна съперничка в първия кръг на кат. до 48 кг ще е австралийката Даниеле Клейтън. Във вечерната сесия своя първи мач на шампионата ще изиграе и Мелис Йонузова, която среща индийката Астха Пахва при 69-килограмовите.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК