Градушка като орех удари сунгурларското село Везенково

Региони

Градушка като орех удари сунгурларското село Везенково

20732
на 12.06.2024
Градушка като орех удари сунгурларското село Везенково
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Градушка колкото орех се изсипа снощи над сунгурларското село Везенково. Ледените късчета са с големината на орех. Цялата продукция е съсипана, жалват се местни жители.

препоръчано

След поредицата от горещи дни, снощната буря, която се развихри, удари райони около село Подвис. Там ледените късове са били с размерите на лешник. Градушката падна малко след 21 часа. Унищожена е продукцията в дворовете на къщите на хората от селото. Нанесени са сериозни щети, предава Флагман.

Припомняме, че опасно горещо време се очаква в Южна и Източна България, а в северните райони ще вали и дъжд и гръмотевици. Времето днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и по Черноморието умерен вятър от запад-северозапад. Ще се задържи горещо с максимални температури между 33° и 38°, в Северозападна България между 29° и 32°, в София около 31°.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК