Граждани срещу новото ОФ в парламента: 10 хиляди сме готови да ви изметем, за да остане демокрацията!

Акценти

Граждани срещу новото ОФ в парламента: 10 хиляди сме готови да ви изметем, за да остане демокрацията!

326284
на 28.04.2021
Граждани срещу новото ОФ в парламента: 10 хиляди сме готови да ви изметем, за да остане демокрацията!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

С остра декларация срещу новото ОФ в парламента въстават граждани заради безобразията, които се вършат от партиите на уличните метежи в услуга на олигарси и мафията и тотлното рушене на демокрацията и погазване на конституцията. Няколко групи, в които членуват над 10 000 души, са категорични, че ще окупират сградата на Народното събрание. Част от тях миналото лято разгониха катуните на метежниците и протестираха срещу размахания юмрук на Румен Радев. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Ето какво се казва в декларацията им:

"ДЕКЛАРАЦИЯ "ВДИГНИ СЕ, БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ!"

Към всички парламентарно представени партии в 45-ото НС От 10-те хиляди членове на Фейсбук групата "ДА СПАСИМ ДЕМОКРАЦИЯТА!" (бившата "Не подкрепям протеста!")

Силно обезпокоени за опазването на демокрацията в страната от агресивния стремеж на политическите партии "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" да променят Изборния кодекс в своя полза, застрашавайки така суверенитета на държава, заявяваме най-отговорно, че всичките над 10 хиляди последователи на Фейсбук групата "Да спасим демокрацията" (Не подкрепям протеста!) сме в готовност открито и ежедневно да протестираме пред сградата на Народното събрание за преосмисляне на тази отявлено антибългарска пропаганда и последваща користна инициатива на споменатите парламентарно представени партии.

Не може един Изборен кодекс да бъде изменян само за три дни! Това безобразно действие възприемаме за своеобразна Юридическа Пасха! Затова и категорично няма да позволим българският народ да се превърне в Жертвено Агне, вследствие на задкулисни цели на определени партии, искащи на всяка цена да окупират цялата законодателна и изпълнителна власт!

Заявяваме най-отговорно, че с цената на всичко няма да позволим на нито една политическа формация да си позволява да застрашава демократичните устои на Република България.

Времето на комунизма свърши! България над 30 години е демократична държава, поради което всеки опит да бъдат накърнени и най-малко нейните демократични устои, ще бъде подложен на публично линчуване от българския народ, дълбоко изповядващ и зачитащ достойнствата на демократичните ценности.

Призоваваме политическите партии, които се опитват да подменят демокрацията в държавата, да преустановят действията си незабавно! В противен случай ние, българските граждани, ви обещаваме, че върху вас ще се стовари цялата сила на "народната любов", която от известно време усилено се молите да я получите! Е, ще я получите!

Гответе се, неуважаеми политици, на безпрецедентни протестни действия, които със сигурност не само ще са по-многобройни по численост, но и по-продължителни като времетраене. Ще ви изметем, за да остане демокрацията!

Фейсбук групата: „Да спасим демокрацията!“ (Не подкрепям протеста!) 28.04.2021 г.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК