ГРАНДЕ ПАРТИ: Лепа Брена пя "Луда по тебе" в Кранево (ВИДЕО)

ВИДЕО

ГРАНДЕ ПАРТИ: Лепа Брена пя "Луда по тебе" в Кранево (ВИДЕО)

32067
преди 5 часа
ГРАНДЕ ПАРТИ: Лепа Брена пя Луда по тебе в Кранево (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Легендарната сръбска турбофолк звезда Лепа Брена кацна с частен самолет на плажа в Кранево.

Певицата долетя у нас броени часове преди рождения си ден на 20 октомври, за да зарадва почитателите си с бутиков концерт в 5-звезден комплекс на Северното Черноморие. Тя се бе изтупала в елегантен панталон и кафяво сако, под което се виждаше красива синя риза.

препоръчано

Звездата се бе дегизирала със слънчеви очила и шапка. За самото шоу бе избрала елегантна синя рокля и показа отлична форма. Тя беше посрещната с бурни аплодисменти от над 300 души.

Грандамата се качи на сцената в концертната зала заедно със своя бенд и зарадва своите фенове с нови и стари песни. Концертът започна малко след 21.00 часа и продължи точно 100 минути.

Световноизвестната певица изпълни едни от най-емблематичните си песни, които са гледани на живо на концертите й от милиони почитатели, а албумите й са продадени в милионни тиражи.Сред хитовете на концерта й у нас бяха Uđi slobodno, Mile voli disko, Miki, Mićo, Pazi kome zavidiš, Ja nemam drugi dom, Jugoslovenka, Bato, Bato и много други.
Реклама

С най-много овации бе посрещната Luda za tobom, която нашата Камелия направи на български "Луда по тебе" и стана любима на сръбския тенисист Новак Джокович. Освен здраво пеене и класа Лепа Брена показа шоу и че не се дава на младите, въпреки че мина 60-те.

В разгара на купона певицата изпълни хита си от началото на 80-те Duge noge и заедно с младата си колежка беквокалистка от оркестъра премериха краката си пред публиката, писа "Телеграф".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК