ГРАНДИОЗЕН ГАФ НА БОЖКОВ ТВ: Канна Рачева призна в ефир: За протести в чужбина не знам, ще си измисля! (ВИДЕО)

Политика

ГРАНДИОЗЕН ГАФ НА БОЖКОВ ТВ: Канна Рачева призна в ефир: За протести в чужбина не знам, ще си измисля! (ВИДЕО)

336437
на 29.07.2020
ГРАНДИОЗЕН ГАФ НА БОЖКОВ ТВ: Канна Рачева призна в ефир: За протести в чужбина не знам, ще си измисля! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

"За протести в чужбина не знам, ще си измисля". Това призна в ефир печално известната репортерка на Би Ти Ви Канна Рачева. Репликата й бе изпусната в централните новини на телевизията, по-известна като Божков ТВ и така лъсна фактът, че т.нар. журналисти на медията са готови на всичко, за да обслужат господарите си. Дори да си измислят като подарък за рождения ден на новия им господар. 

препоръчано

Рачева явно не знаеше, че е в ефир и очевидно говореше с редакторите си, които й диктуваха в слушалката - явно да каже, че имало протести и в чужбина. 

Репортерката се ядоса и призна, че не знае за такива протести, но ще си измисли.

И наистина го направи. Минута по-късно, когато вече бе разбрала, че е в ефира на централната емисия на живо, тя невъзмутимо съобщи, че хиляди хора имало у нас на протестите, а пък в чужбина се били събрали доста хора в големи европейски градове. Без да има картина, без да има доказателства за това. 

Очевидно директивата в телевизията е на всяка цена протестите да се помпат, да се изкарват много и навсякъде, та дори това да е една грозна лъжа. Още се помнят протестите на майките, които се съобразяваха и съгласуваха специално с емисиите новини на бТВ. Изумително е докъде са се докарали горките журналисти от бТВ, които толкова драпат да изглеждат непорочни и праведни! 

Уникалният гаф обаче не е смешен.

Той показва лъжата, в която нагли милиардери-олигарси принуждават българите да живеят - тормозени от шепа улични метежници, командвани от обвиняеми и подсъдими босове, за които определени медии лъжат от ефира си, че са хиляди и представят като народно недоволство. То се знае срещу какво.

Рачева от дни виси по улиците в опит да изкара пенсията си, обслужвайки на интересите на въпросните олигарси. Явно поръчките толкова са я изнервили, че накрая сама се издаде, че си измисля. 

А за хората на улиците, подлъгани от фалшивите им обещания остава горчилката, че някой си играе с животите им и ги "измисля"!

Вижте как Рачева беше на живо пред Съдебната палата, после анонсира записано видео със соросоидна съдийка срещу прокуратурата и затова не разбра, когато отново я показаха на живо и се издаде, говорейки с редактора си, че трябва да си измисли протестите: 

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Този ден се счита за един от критичните. Постарайте се да имате само положителни мисли АСТРОЛОГ: Този ден се счита за един от критичните. Постарайте се да имате само положителни мисли
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов нареди зелените коридори да продължават да действат (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов нареди зелените коридори да продължават да действат (ВИДЕО)
ново
Днес: 178
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това