ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ: МВР на Рашков два дни крие смъртта на съдийка от Апелативния спецсъд

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ: МВР на Рашков два дни крие смъртта на съдийка от Апелативния спецсъд

259808
на 31.01.2022
ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ: МВР на Рашков два дни крие смъртта на съдийка от Апелативния спецсъд
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Грандиозен скандал е на път да се разгори между МВР и съдебната власт, като отново причината е дейността на служителите от ведомството на Бойко Рашков. В конкретния случай става въпрос за прикриването на факти за съмнителен пътен инцидент със загинал магистрат, пише в. "Труд".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Съдия Емилия Петкова от Апелативния специализиран наказателен съд е загиналата при тежката катастрофа, станала в събота на автомагистрала "Тракия", предава изданието. По-странното е, че два дни самоличността на загиналата се пази в дълбока тайна от органите на МВР.

Катастрофата, причините за която все още са неизвестни, стана на магистралата между Пловдив и Пазарджик в посока столицата. Първоначалната информация сочи, че съдия Петкова е спряла изненадващо в крайната дясна лента на магистралата, но след това е блъсната от джип, който не е успял да спре. При удара автомобилът на спецсъдийката изгаря напълно. Катастрофата и последвалия пожар станаха причина за затваряне на магистралата за няколко часа.

Внезапната кончина на магистрата е хвърлила в ужас нейните колеги от Специализирания и Апелативния специализиран наказателен съд, които в петък от Министерство на правосъдието обявиха, че предстои да бъдат закрити. След случилото се с колегата им спецмагистрати не криели, че са притеснени, още повече, че в последните седмици зачестили и заплахите срещу прокурори от Специализирана прокуратура.

Като съдия в апелативния спецсъд Емилия Петкова е произнасяла тежки присъди срещу представители на организираната престъпност, осъждани за рекет, изнудвания, палежи, наркоразпространение и ред други престъпни деяния.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
КУЛТОВО! Пеевски за Кирил и Лена: Те са две сладки пуделчета, които ще драскат на вратата в Банкя и ще се молят да влязат в кучкарника. Петков може да бъде булка само на Борисов (ВИДЕО) КУЛТОВО! Пеевски за Кирил и Лена: Те са две сладки пуделчета, които ще драскат на вратата в Банкя и ще се молят да влязат в кучкарника. Петков може да бъде булка само на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК