Грандиозно светлинно, музикално и арт шоу зарадва над 5000 край Марица

Региони

Грандиозно светлинно, музикално и арт шоу зарадва над 5000 край Марица

7149
на 04.09.2019
 Грандиозно светлинно, музикално и арт шоу зарадва над 5000 край Марица
Автор:   ПИК

Грандиозно лазерно и светлинно шоу, заедно с 20-минутна заря, бяха кулминацията на тържествата по повод 5-та годишнина от обявяването на Пловдив за Европейска столица на културата.

Над 5000 пловдивчани се стекоха още от 20:00 часа край бреговете на Марица на затворения булевард "Марица юг", за да се насладят на изпълненията на Deep Zone Project, Михаела Филева, Графа и Любо Киров. С края на концертите настъпи и кулминацията с 20-минутно визуално шоу, което накара присъстващите да ръкопляскат дълго след края му.

препоръчано

Нощните забавления бяха само кулминацията на целодневния празник край реката. Още от сутринта пловдивчани се стекоха на булевард „Марица-юг“, за да се включат в множеството забавления и да станат свидетели на атриктивни изпълнения. 

Всички желаещи скоюиха  от двуметрова височина върху огромна надуваема възглавница. Фрий рънърът и каскадьор Златко Ганчев, заедно със свои колеги, демонстрираха скок-каскади от 4-метрова височина. Професионални балансьори преминаха на 10-метрова височина над реката върху специални ленти. От 11.30 започна и шоуто с въздушна акробатика на три моторни парапланера на професионалните пилоти Петьо Кюркчийски, Илия Танчев и Димитър Бояджиев.

"Празник на реката“ е планираният акцент в културната програма, с който "Пловдив 2019“ изпраща лятото. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Тази магическа супа подсилва имунитета Тази магическа супа подсилва имунитета
ПИК TV x
САМО В ПИК! Лорер копира от Киро - поставя условия за интервюта (ВИДЕО) САМО В ПИК! Лорер копира от Киро - поставя условия за интервюта (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК