Грандиозно светлинно, музикално и арт шоу зарадва над 5000 край Марица

Региони

Грандиозно светлинно, музикално и арт шоу зарадва над 5000 край Марица

7642
на 04.09.2019
 Грандиозно светлинно, музикално и арт шоу зарадва над 5000 край Марица
Автор:   ПИК

Грандиозно лазерно и светлинно шоу, заедно с 20-минутна заря, бяха кулминацията на тържествата по повод 5-та годишнина от обявяването на Пловдив за Европейска столица на културата.

Над 5000 пловдивчани се стекоха още от 20:00 часа край бреговете на Марица на затворения булевард "Марица юг", за да се насладят на изпълненията на Deep Zone Project, Михаела Филева, Графа и Любо Киров. С края на концертите настъпи и кулминацията с 20-минутно визуално шоу, което накара присъстващите да ръкопляскат дълго след края му.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Нощните забавления бяха само кулминацията на целодневния празник край реката. Още от сутринта пловдивчани се стекоха на булевард „Марица-юг“, за да се включат в множеството забавления и да станат свидетели на атриктивни изпълнения. 

Всички желаещи скоюиха  от двуметрова височина върху огромна надуваема възглавница. Фрий рънърът и каскадьор Златко Ганчев, заедно със свои колеги, демонстрираха скок-каскади от 4-метрова височина. Професионални балансьори преминаха на 10-метрова височина над реката върху специални ленти. От 11.30 започна и шоуто с въздушна акробатика на три моторни парапланера на професионалните пилоти Петьо Кюркчийски, Илия Танчев и Димитър Бояджиев.

"Празник на реката“ е планираният акцент в културната програма, с който "Пловдив 2019“ изпраща лятото. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Кирил Петков си държи на избори 2 в 1 - отряза Борисов за регулаторите (ВИДЕО) ПИК TV! Кирил Петков си държи на избори 2 в 1 - отряза Борисов за регулаторите (ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК