Гранж грабна последната титла в Бийвър Крийк

Други спортове

Гранж грабна последната титла в Бийвър Крийк

3752
на 16.02.2015
Гранж грабна последната титла в Бийвър Крийк

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Французинът Жан-Баптист Гранж спечели титлата в слалома, което бе последното състезание на световното първенство по ски-алпийски дисциплини в Бийвър Крик, щат Колорадо. Жан-Баптист, който бе световен шампион в дисциплината и през 2011 година, изпревари германците Фриц Допфер и Феликс Нойройтер, с феноменално каране във втория манш и късмет с времето, пише sportal.bg.

След първия манш французинът вървеше пети с 1.04:26 минути, а лидер беше австриецът Марсел Хиршер с 1:03,38 минута. Във втория манш времето на Гранж беше 53:21 секунди и с общо време 1.57:47 мин. той триумфира с титлата.

Метеорологичните условия рязко се влошиха и провалиха карането на първите трима след първия манш, като нито един от тях не успя да стигне дори до подиум.

Българският скиор Стефан Присадов се класира на 28-мо място с време 2:04,64 минути, на 7:17 секунди след победителя. Алберт Попов не завърши в първия манш. 



препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК