Граничари от Елхово спряха 88 мигранти да влязат у нас

ЧАС ПИК

Граничари от Елхово спряха 88 мигранти да влязат у нас

8145
на 27.03.2016
Граничари от Елхово спряха 88 мигранти да влязат у нас
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През изминалото денонощие в зоната за отговорност на Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово са предотвратени 4 опита за незаконно преминаване на границата на общо 88 нелегални имигранти. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

препоръчано

Вчера към 19.00 часа на ГКПП-Лесово за влизане в страната пристигнал товарен автомобил „Даф”, управляван от 32-годишен молдовски гражданин.

При проверка с газ-анализатор са отчетени завишени стойности на въглероден двуокис в товарното помещение. Граничните полицаи открили там 4 чужденци - 3 мъже и 1 жена - без документи за самоличност. Нелегалните имигранти заявили, че са сирийски граждани. Шофьорът и имигрантите са задържани в ГПУ - Елхово, предстои да бъде установена самоличността на чужденците.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК