ГРЕДА: Любовник върза тенекия на Нора Недкова - плеймейтката сама си плати сметката (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГРЕДА: Любовник върза тенекия на Нора Недкова - плеймейтката сама си плати сметката (СНИМКИ)

27066
на 14.08.2019
ГРЕДА: Любовник върза тенекия на Нора Недкова - плеймейтката сама си плати сметката (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нора Недкова е изгубила блясъка си и вече не е толкова притегателна сила за мъжете. Това доказаха папарашки снимки от ресторант край морето.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Известната силиконка пристигнала явно за среща, поръчала си и зачакала кавалера си. Той обаче закъснявал, а тя нервно пишела в телефона си и звъняла, разказват свидетели на случилото се. Обслужващият персонал попитал дали да вземе приборите от празното място, а блондинката помолила да ги оставят защото чака приятел.

Той обаче така и не пристигнал и след като изяла поръчаното, плеймейтка извадила кредитна карта и платила разхода, разкрива "Lifeonline.bg". Прави впечатление, че на снимките Нора е неузнаваема и няма нищо общо с визията си, която споделя в Инстаграм.

Буйните й екстеншъни са вързани, без грим и с обикновени дрехи Норчето прилича на момиче от квартала и е почти неразпознаваема, нищо чудно кавалерът й да е дошъл на срещата и щом я е видял да си е тръгнал без да й се обади.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК