Григор Димитров се класира за 1/8-финалите на Мастърса в Шанхай

Тенис

Григор Димитров се класира за 1/8-финалите на Мастърса в Шанхай

8573
преди 4 часа
Григор Димитров се класира за 1/8-финалите на Мастърса в Шанхай
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за 1/8-финалите на Мастърса в Шанхай. Той победи без много трудности Алексей Попирин от Австралия със 7:6(5), 6:2.

препоръчано

Срещата продължи 1 час и 30 минути.

В следващия етап българският представител ще срещне световния №65 Якуб Меншик, който победи Алкенсадър Шевченко с 6:1, 6:7(5), 6:2. През април Григор отстъпи пред 19-годишния чех на Мастърса в Мадрид. Това е и единствената среща между двамата.

За 33-годишния Димитров това е трето класиране за четвъртия кръг в надпреварата в китайския град. Той постигна някои впечатляващи резултати на Мастърса в Шанхай през последните години и ще се стреми към подобно представяне, за да възвърне отличната си форма, показана по-рано през сезона.

свързани новини

Григор стигна до четвъртфиналите в тази надпревара през 2017 година и до полуфиналите по време на следващото си посещение през 2023 година, напомни "Гонг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК