Григор остава гол на корта, ако...

Тенис

Григор остава гол на корта, ако...

20884
преди 4 часа
Григор остава гол на корта, ако...

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По време на пресконференция на отбора на Европа преди Laver Cup, Александър Зверев направи шеговито предложение, че Григор Димитров ще трябва да се съблече на корта, ако европейците спечелят турнира.

препоръчано

Журналистите използваха момента, за да попитат българския тенисист за благотворителния мач с Новак Джокович в София, където двамата се съблякоха на корта в знак на забавление за феновете.

"Надявах се да не споменавате това", каза със смях Димитров.

Той добави, че ще остави съотборниците си да решат какво да направи при евентуална победа на отбора на Европа. Григор сподели, че е изключително благодарен на Джокович за подкрепата по време на благотворителния мач, събраните средства от който са отишли за неговата фондация.

Зверев обаче не пропусна възможността да се пошегува, като прекъсна Григор с коментара: "Григор ще остане гол на корта, когато спечелим, за да зарадваме жените фенове по трибуните. Също така и заради нашия капитан Бьорн Борг".

Пресконференцията премина в приятелска и хумористична атмосфера, като тенисистите демонстрираха добро настроение и очакване за надпреварата, предаде "Гонг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК