Гришо излиза за втория си мач на "Ролан Гарос"

Гришо излиза за втория си мач на "Ролан Гарос"

2739
на 29.05.2024
Гришо излиза за втория си мач на Ролан Гарос
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе втория си мач от "Ролан Гарос".

препоръчано

Гришо среща унгареца Фабиан Марожан днес. Срещата е трета на корт 7 във френската столица, което означава, че двубоят им ще започне не преди 15:30 часа.

Преди мача между Марожан и Григор Димитров ще се изиграят мачовете Бен Шелтън – Кей Нишикори и Йелена Остапенко – Клара Таусон.

24-годишният Марожан е един от най-прогресиращите играчи в световния тенис и в момента е №41 в ранглистата на ATП. Двамата досега нямат мач помежду си, посочва "Гонг".

В първия кръг в Париж Марожан спечели с 6:2, 6:2, 6:3 срещу Михаил Кукушкин (Казахстан). Гришо също стартира с убедителна победа над американеца Александър Ковачевич с 6:4, 6:3, 6:4. 

свързани новини

Унгарецът може да се похвали с две достигания до 1/4-финали на Мастърс турнири и победи над играчи от ранга на Алекс Де Минор, Каспър Рууд, Холгер Руне и Карлос Алкарас, като победата над испанеца дойде на червените кортове в Рим през миналата година.

 
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК