Гришо натика треньора си в багажника (снимка)

ЧАС ПИК

Гришо натика треньора си в багажника (снимка)

8650
на 15.10.2014
Гришо натика треньора си в багажника (снимка)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Закачките между Григор Димитров и треньора му Роджър Рашийд нямат край. Освен че двамата са изключително добър тандем на професионалния корт, те са и в чудесни приятелски отношения. Затова често си позволяват да се шегуват един с друг.

Поредната доза смях с марката "Димитров/Рашийд" е от Стокхолм, където тази вечер най-добрият български тенисист започва защитата на първата си АТР титла. В навечерието на мача му срещу руснака Теймураз Габашвили 23-годишният българин и треньорът му излязоха заедно на вечеря. Те отидоха до ресторанта с кола, която бе шофирана от Гришо, но по интересното в случая е къде се настани австралийският специалист. А то е… в багажника.

"Бях шокиран от мястото си на път за вечеря. Чувствам, че трябва да поема контрол над тази компания", написа Рашийд в "Туитър".

Преди дни двамата отбелязаха точно година от началото на сътрудничеството си, а общата им работа е донесла до момента четири титли в колекцията с трофеи на Григор Димитров.
Гришо натика треньора си в багажника
Източник: sportal.bg

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК