Гришо, не позволявай на клана Берберян - Малееви да те насъсква против България! Ти си длъжник на държавата ни, която инвестира в теб стотици хиляди

Тенис

Гришо, не позволявай на клана Берберян - Малееви да те насъсква против България! Ти си длъжник на държавата ни, която инвестира в теб стотици хиляди

66265
на 06.12.2018
Гришо, не позволявай на клана Берберян - Малееви да те насъсква против България! Ти си длъжник на държавата ни, която инвестира в теб стотици хиляди

Последвайте ни в Google News Showcase

За феновете на тениса не е тайна, че от няколко години Георги Стоименов, съпруг на Катерина Малеева, е мениджър на Григор Димитров.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Той съвместно с бащата на Гришо, Димитър Димитров, определят програмата и участията на тенис звездата на България в турнирите. Също така публично известно е, че Юлия Берберян (която беше съдена за заменката на 20 дка в Борисовата градина) има амбицията пак през зет си Стоименов да овладее Българската федерация по тенис.

Затова фамилията Берберян-Малееви открито воюват с федерацията и много се дразнят на успеха, който има БФТ при организиране на турнира "София оупън". По тази причина всячески се стремят да провалят този наложил се единствен значим тенис форум у нас. И, разбира сеq главното им оръжие в тази битка е Григор Димитров.

Всички виждаме, особено след последните му интервюта по БТВ, че Гришо е един от най-симпатичните и чаровни тенисисти в света. Същевременно се вижда, че е по детски наивен.

Това, придружено с малко трудното му изразяване на български, се използва от клана Берберянови за нова атака срещу "София оупън". Те смятаха, че като убедят Григор да не участва, ще провалят турнира, а това ще го използват срещу федерацията. Целият замисъл на Берберян -Малееви има и политически привкус.

Мануела Малеева е една от активистите на "Да България". Тя заедно с майка си Юлия Берберян са основни участнички във всички антиправителствени протести, организирани от Христо Иванов. Провал на турнира ще се тълкува и като удар по политиката на кабинета в областа на спорта и повод за нови критики срещу правителството.

Но организаторите на турнира, компанията от Дубай, която държи правата и осигурява основното финансиране, Федерацията и спортното министерство тази година, противно на прогнозите на опонентите, направиха сериозен удар с привличането за директор на турнира Горан Джокович.

Чичото на Ноле е фактор и авторитет в тенис средите.

Звездната селекция тази година се дължи и на него. Играчи като Вавринка, Монфис, Качанов, Циципас, Батиста Агут, Копил, Вердаско са гаранция за успех и на следващото издание през февруари 2019 г.

Със сигурност Горан Джокович ще направи всичко възможно да докара и Новак Джокович да участва на "София оупън". Ноле отдавна е фен на България и ако програмата му позволява, ще дойде в Арена Армеец. Да не говорим колко много сърби ще пристигнат в София привлечени от него.

В залата със сигурност ще има и много гърци. Циципас е от новите явления в тениса. Подобно е и с румънците. Копил има много фенове. При предишното му участие залата беше пълна с гости от северната ни съседка. Всичко това е предпоставка следващият София оупън да е най- успешният досега.

Използването на Григор от триото Берберян-Малееви-Стоименов срещу тениса и привържениците му в България е отвратително. Но и самият Гришо трябва да се замисли. Не може да се подвежда по тези нечисти игри и да лишава феновете си да го гледат наживо в София.

Още повече, че той ще трябна да играе за България. Длъжен е. И то не само, защото докато е израствал в тениса от световна величина, държавата го е финансирала със стотици хиляди левове (това е лесно проверим факт, каквото и да говорят Берберяните). За да участва на следващите олимпийски игри, Гришо задължително трябва да играе за купа Дейвис. Такива са изискванията на МОК.

Горан Джокович вече надделя над Малееви с привличането на световни имена в София. С Гришо или без, турнир ще има. Но време е и Григор да се осъзнае. Има още малко време.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК