Гришо проговори за Лолита: Всички искате да знаете клюките...

Тенис

Гришо проговори за Лолита: Всички искате да знаете клюките...

22254
на 25.01.2021
Гришо проговори за Лолита: Всички искате да знаете клюките...
Автор:   ПИК

Григор Димитров сподели, че иска да започне добре годината и разкри, че около него има доста позитивни неща. Тeнисистът участва в онлайн интервю на живо в социалните мрежи, в което говори за предстоящия сезон и целите си, но и за лични неща. А сред, както е известно, е и руската милионерка Лолита Османова, с която излиза от известно време.

препоръчано

"Всички искат да знаят клюките, пикантното. С новата ми приятелка се запознахме преди известно време, ще я видите много скоро на телевизора. Тя бе с мен на няколко турнира, но трябваше да носи маска, ще е хубаво да бъде с мен и да ме подкрепя в тези трудни времена. Очаквам го с нетърпение", коментира връзката си Димитров.

Българинът говори от хотелската си стая в Мелбърн, като демонстрира добро настроение няколко дни преди края на изолацията и началото на участието му в един от двата АТР 250 турнира на "Мелбърн Парк".

"Аз съм от късметлиите, които всъщност получават време навън през ден, чудесно е, имаме шанса да тренираме, което помага. Кортовете са буквално до нас. Много играчи са тук, всичко е наблизо. Винаги е специално да започнем годината в Мелбърн, за мен е дванадесета или тринадесета година, в която го правя. Хората са много приятни, дано имаме чудесно лято тук", каза още Гришо.

"Отдавна не съм се борил за тази титла. Тя винаги е била моя цел, особено в началото на годината, когато си тренирал много и си направил всичко, което трябва. Идва моментът, в който всичко започва отначало. Миналата година си поставих доста цели. Това е нова година, оставам позитивен, просто искам да започна добре сезона. Развълнуван съм да стартирам, да видя как се чувства тялото ми, после ще видим как ще продължи годината", каза още спортистът във видео на живо в Инстаграм страницата на "Vitamin Well".

Сподели:
Бомба x
ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това