Гроздан Караджов бие аларма за нова схема ППДБ, ГЕРБ и ДПС: Асен Василев излъга всички, краде от социално най-слабите

Политика

Гроздан Караджов бие аларма за нова схема ППДБ, ГЕРБ и ДПС: Асен Василев излъга всички, краде от социално най-слабите

46539
на 09.02.2024
Гроздан Караджов бие аларма за нова схема ППДБ, ГЕРБ и ДПС: Асен Василев излъга всички, краде от социално най-слабите
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Асен Василев излъга всички с поправките за хазарта, краде от социално най-слабите. Декларация по темата направи от парламентарната трибуна Гроздан Караджов от ИТН.

препоръчано

На фона на ескалиращите протести един бранш удари джакпота, това са хазартните фирми, които си избраха Асен Василев за финансов министър. Внесени бяха и минаха лобистки поправки, бяха гласувани по нощите. Това не е случайно, защото управляващите ни убеждават, че облагат хазарта, той реално, хазартът, ще плаща повече. 20 процента само е разликата обаче между залозите и изплатените печалби.

Така вносителите ППДБ, ГЕРБ и ДПС доведоха до данъчна ваканция за хазартните оператори. Така в бюджета влизат 200 милиона, а не милиарди, както ни убеждаваше Василев. Това обясни в декларацията си Гроздан Караджов от ИТН.

Вече има над 100 открити нови пункта за залози. Нека си спомним "Чаталджа" 3, където законът за обществените поръчки бе променян заради Кралицата на винетките, за да плати по-устройваща я цена, каза още Караджов, като предупреди, че в НАП вече има 24 000 зависими. 

В парламента Асен Василев защитаваше тези промени като Раймонда Диен. Асен Василев излъга всички, че вдига налога, докато хазартът е облагодетелстван. Или министърът е некадърен, или е облагодетелстван. Той отдавна трябваше да е клиент на прокуратурата, ако сме нормална държава, каза Караджов. От сглобката явно няма скруполи, че така се така се краде от социално най-слабите, каза Караджов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК