Гроздан Караджов гневно: Изумен съм колко лъжи изрече Кирил Петков по мой адрес

Акценти

Гроздан Караджов гневно: Изумен съм колко лъжи изрече Кирил Петков по мой адрес

40128
на 08.06.2022
Гроздан Караджов гневно: Изумен съм колко лъжи изрече Кирил Петков по мой адрес
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По-жалка картина от това да се опитваш да спасяваш кабинета си, като хвърляш лъжи за всяко едно от нещата, по министър от собствения си кабинет, няма. Това наистина е отражение на случващото се в кабинета. Това коментира пред бТВ Гроздан Караджов, министър на МРРБ, който Слави Трифонов обяви, че оттегля и разтуря коалицията.

препоръчано

Парите - 3 млрд. лв., които поисках от бюджета, не са за мен, това са задължения към фирми. Кирил Петко обеща държавата да разплати първите 600 млн. лв. сега, а до 30 юни да се изплати цялата сума. Тази цяла сума е 1,2 млрд. лв. и не са разчетени за тази година. 3,9 млрд. трябва да се разплатят за минали неща. Внушенията за кражба, за корупция, са толкова нелепи, че всички хора, които ме познават...та аз съм по улиците от студент и никога през живота си не съм докоснал една стотинка държавни пари, няма и да докосна. Внушенията, че ще обслужвам фирми на ГЕРБ - не, обещанията на фирмите ги даде Кирил Петков, отсече Караджов.

Тошко Йорданов не ходи на заседанията на коалиционен съвет, но ходя аз и ни казаха, че е поискано от Бойко Рашков да се оттегли от поста и че ще бъде избран за шеф на КПКОНПИ, заяви той. 

Никой там не е каран да гласува или да изразява становище, беше само на ниво разговор, допълни Караджов.

"Поискайте стенограмата от МС днес. Ние нямахме представа дори, че днес ще се гледа бюджетът", заяви още Караджов.
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК