ГРОЗНИ СЦЕНИ В ПИК! Соня Колтуклиева нападната и удряна на митинга на ПП пред Лена Бориславова (ВИДЕО)

ПИК TV

ГРОЗНИ СЦЕНИ В ПИК! Соня Колтуклиева нападната и удряна на митинга на ПП пред Лена Бориславова (ВИДЕО)

558168
на 10.05.2024
ГРОЗНИ СЦЕНИ В ПИК! Соня Колтуклиева нападната и удряна на митинга на ПП пред Лена Бориславова (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Водещата на ПИК TV Соня Колтуклиева беше нападната от симпатизанти на "Продължаваме промяната" по време на предизборния им митинг пред Народния театър в центъра на София.

Колтуклиева издири сивия кардинал на ПП Лена Бориславова, за да я попита за скандала "Коралгейт" и по-конкретно дали е получавала пълномощно от председателя на сдружение "Да запазим Корал" Атанас Русев, за да го представлява.

Припомняме, че такова пълномощно има, като според разкритията на "Бивол" документът е подправен от Лена Бориславова. Русев твърди, че подписът му е фалшифициран.

Вместо да се спре и да отговори на въпросите, Лена започна да бяга из симпатизантите на "Промяната". Докато Колтуклиева я преследваше, агресивен мъж нападна журналистката и я изрита по крака. Водещата на ПИК TV залитна и щеше да падне, но с последни сили успя да се хване за шлифера на Бориславова.

Атаките срещу Колтуклиева продължиха, като и други агресивни симпатизанти на ПП наскачаха върху нея и се опитаха да я провокират.

Вследствие на удара водещата на ПИК TV е с рана на крака. В момента е в ортопедичното отделение на столична болница.

Вижте скандалните кадри:

Малко по-късно Бориславова беше пресрещната и от репортерката на ПИК TV Цвети Борисова, която потърси обяснение за агресията срещу Колтуклиева. И този път Лена успя да се шмугне из симпатизантите на ПП и да се покрие.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК