ГРОЗНО: Метежниците на Радев в Пловдив се гаврят с Църквата

Региони

ГРОЗНО: Метежниците на Радев в Пловдив се гаврят с Църквата

97401
на 20.08.2020
ГРОЗНО: Метежниците на Радев в Пловдив се гаврят с Църквата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Протестиращите в Пловдив метежници на Румен Радев опънаха палатки на моста на Марица в посока Панаира.

препоръчано

Велислав Минеков от "Отровното трио", за когото ПИК разкри, че е замесен в имотни афери, бе сред протестиращите, за да им давал кураж.

Самопрозгласилият се за лидер на протеста Любомир Чакъров пък си направи гнусна гавра с вярата и Църквата и призова пловдивския митрополит Николай да дойде при тях, за да освети палатковия им катун, пише "ПловдивНюз".

Протестиращите под тепетата пък се направиха и на много важни. Те останаха недовлни от действията на полицията спрямо тях, тъй като униформените не вървели по гайдата им и не били затворили булеварда заради протеста им.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 16 май - Скорпионите са във върховата си форма, Водолеите да не се вживяват в личните си проблеми САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 16 май - Скорпионите са във върховата си форма, Водолеите да не се вживяват в личните си проблеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов вдигна на крак хиляда души в Сандански: Какво ви промениха ППДБ за три години? - Боклучарника на Струма. И парите ги няма (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов вдигна на крак хиляда души в Сандански: Какво ви промениха ППДБ за три години? - Боклучарника на "Струма". И парите ги няма (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК