Гръмнали с 8 куршума жертвата в "Банишора", ликвидирали го пред частния му клуб

ЧАС ПИК

Гръмнали с 8 куршума жертвата в "Банишора", ликвидирали го пред частния му клуб

33563
на 05.12.2014
Гръмнали с 8 куршума жертвата в Банишора, ликвидирали го пред частния му клуб
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

53-годишният Хрисим Хрисимов, който бе убит късно снощи в столичния квартал "Банишора", е разстрелян в момента, в който е заключвал частния си клуб, който се намира в партерния етаж на бл. 42, съобщава БНР.

препоръчано

По мъжа е стреляно най-малко 10 пъти, тъй като 8 патрона са попаднали в тялото му, а други 4 или 5 във витрината на клуба. Намерен е в безпомощно състояние.


Още снощи са изпратени екипи на полицията, като продължава издирването на убиеца. В момента на мястото на инцидента има втори оглед. Сигналът е подаден в полицията, като е било уточнено, че преди това в района са чути изстрели. Застреляният не е криминално проявен. 

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета Желязков: Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета "Желязков": Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК