Вход
София
Времето в София 0 o C

ГРЪМОВНА АФЕРА: Румен Радев с близо два пъти по-евтин апартамент от шефа на КОНПИ в същия квартал - президентът платил 600 евро за квадрат, Пламен Георгиев над 1000 евро (ДОКУМЕНТИ)

ГРЪМОВНА АФЕРА: Румен Радев с близо два пъти по-евтин апартамент от шефа на КОНПИ в същия квартал - президентът платил 600 евро за квадрат, Пламен Георгиев над 1000 евро (ДОКУМЕНТИ)

на 07.04.2019
239890
66
ГРЪМОВНА АФЕРА: Румен Радев с близо два пъти по-евтин апартамент от шефа на КОНПИ в същия квартал - президентът платил 600 евро за квадрат, Пламен Георгиев над 1000 евро (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
07.04.2019
66
239890

Шокираща се оказа аферата на президента Румен Радев, за който ПИК съобщи по-рано днес, че е също е замесен в скандала "Апартамент гейт". От имотната декларация на бившия пилот става ясно, че е платил 168 000 лв. за апартамент в нова сграда от 148 км. м. или около 600 евро на квадрат. От него той притежава половината, а другата половина е на съпруга му. 

Аферата му е сериозна, дори ако само се направи едно сравнение -  с шефа на комисия "Антимафия" Пламен Георгиев, от когото  Радев най-нахално обяви, че свалил доверието си покрай обвиненията, че е купил по-евтино апартамента си. Какво обаче се оказва - президентът, който се прави на морален стожер, си е купил близо два пъти по-евтино. 

Кварталът е същия, в който жилище си е купил след продажба на апартамент от родителите си и ипотека шефът на КОНПИ Пламен Георгиев - "Гео Милев". От неговата декларация и нотариалните актове, които доброволно показа, за да обясни всичко пред обществото, е видно, че той е платил 293 хил. лв. за 156 кв. м. и то в стара сграда, а не нова, както е в случая с Радев. Средната цена на квадрат е около и дори над 1000 евро, колкото според експерти по недвижими имоти е била реалната цена по време на кризата. 

Румен Радев плаща 600 евро в нова сграда, Пламен Георгиев плаща 1000 евро в стара сграда. Кварталът е един и същ.

На единия му се искат обяснения и се оттегли в отпуска, докато тече разследването на прокуратурата. НАП и прокуратурата ще разследват ли сега Радев? И какво е редно да направи тогава президентът Румен Радев, след като е видно, че е сключил сделка на нереална цена.

Дали целта е укриване на доходи или спестяване на данъци, и в двата случаи има най-малкото морален укор и той е длъжен да даде незабавно обяснение пред обществото.   

Пламен Георгиев е платил 293 хил. лв. за 156 кв. м. в "Гео Милев"

Румен Радев е платил 168 хил. лв. за 143 кв. м. в "Гео Милев"

Сподели:
Напиши коментар »
(66)
1
ФАТМАКА Е ВЗЕМАЛ ПО ЕДНА ШАПКА ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА - ЦЯЛ ЖИВОТ!? И НАЗНАЧИЛ ЛЮБОВНИЦАТА СИ НА ДВЕ ЗАПЛАТИ , ДАЛ Й БЕЗПЛАТНО ЖИЛИЩЕ - ПАК НИЕ ДА Й ГО ПЛАЩАМЕ, ТА ТОГАВА ГОВЕДОТО НЕ Е ИМАЛО МОРАЛ И С ТОЯ АНДРЕШКОВСКИ, СЕЛСКИ, КРАДЛИВ, ДЕБЕЛАШКИ МАНТАЛИТЕТ НИ ГО НАТРЕСОХА ЗА ПРЕЗИДЕНТ?
2
БЪЛГАРИ ВЪОРАЖАВАЙТЕ СЕ ! Не ви е Необходимо Законно Оръжие Защото Властта е НЕЗАКОННА от 1944 година ! Не ви Трябва Разрешително за Оръжие Издадено от УБИЙЦИ от МВР и ТЕРОРИСТИ от ДАНС ! Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-К-урварници, Там е ЗЛОТО ! Всички Партии в Задунайската КОЧИНА са Продукт на Майката К-УРВА-БКП и Бащата П-ЕДЕРАСТ-ДС, Така че Която и да Атакувате Няма да Сгрешите. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
Гласуването е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, Изборите НЕЗАКОННИ ! Който Гласува на Задунайски Избори е К-ОПЕЛЕ ! Който Работи и Плаща Данъци е К-УРВА ! Гласувайки Вие Признавате и Легитимирате НЕЗАКОННА 75 Годишна Комунистическа Власт ! Вместо Бюлетини Трябва да се Броят ТРУПОВЕ ! Всяка Избирателна Секция Трябва да Стане Масова ГРОБНИЦА ! Истинския БЪЛГАРИН Ходи на Избори в Задунайския Болшевишки КЕНЕФ Само с ОЛОВО, ДИНАМИТ и ТЕНДЖЕРИ ПОД НАЛЯГАНЕ ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
4
ОПИТВАТ СЕ ДА ВКАРАТ ПРЕЗИДЕНТА В ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ , ЗА НЕ СЪЩЕСТВУВАЩИ НЕЩА!!!!!АКО ТОВА Е ТАКА РАДЕВ НЯМА ДА ПОВДИГНЕ ТОЗИ ВЪПРОС!!!!
5
Ейййй чудите се какво да измислите вече в пик , само да се подложите на герберската сган ! Тоя Пламен Георгиев е мазна подлога изпълняваща мръсната рекетьорска мутра от Банкя суджука ! Каквото и да пишете хората виждат , края е близо и на шайката и на пик . Лизачи
6
За него може. Той прави всичко което е редно, другите са грешници. Докога ще се прави на ангелче...
7
...и Фатмака щял да събира КСНС заради апартаментите! Всъщност той тогава май не е бил в политиката, значи далаверата му е била..."законна"!
8
ЦЯЛ ЖИВОТ КРАЛИ, ЛЪГАЛИ, С ИНТРИГИ И ПОДЛОСТ СА СЕ ИЗДИГАЛИ И СТАВАЛИ КОЙ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП, КОЙ ВОДАЧ НА ЕВРОЛИСТА, С ИМПЕКСИ И АПАРТАМЕНТИ, С ПО ДВЕ ЗАПЛАТИ, С КОМИСИОННИ ОТ ТРАНСПОРТНИ САМОЛЕТИ, ЗАЩОТО С ГРИПЕНИТЕ НЕ СЕ ПОЛУЧИ, С ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР, С ДАЛАВЕРИ С ХОХЕГЕР, БАТКО И БРАТКО, СЪС СТАРИ МАШИНИ ЗА МЕСО, С ЦАНКОВ КАМЪК - БЕЗ ВОДА И Т.Н. И Т.Н.
9
ВИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ НЕ ВИ ЛИ ЯСНО И ПО ЯСНО ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА НАЙ ЛЪЖЛИВИТЕ И КРАДЛИВИ ЛИЧНОСТИ. ТЕ ОГРАБИХА НАРОДА И СЕГА ГО ГРАБЯТ НО ВИНАГИ ВИКАТ ::: ДРЪЩЕ КРАДЕЦА , А ТЕ СА КРАДЦИТЕ.
10
Пак се изказахте неподготвени! Цената за 1/2 от жилището! Вижте в на Георгиев декларацията, че е 1/1, ана Радев 1/2!!!!
11
Браво Иве днес ще има Суджук няма да мине номера но поне няма да плюят Цвъки, а и мръсника Радев вчера Вебер ми каза че им раздал призовки на мойте хубавци новодомци най тъжен бил пак Цвъки щот килията му нямала ВИП асансьор той за това цял ден се хили като дебил щото всъщност му се плачи ама като не слуша аз му казах купуваи в чужбина ама дебила си е дебил айде Герб +Дпс
12
Тъпаци това е партенка от пик ! Защо вярвате на тази зъзолизеща медия . Пик подлога на ОПГ ГЕРБ .
13
Защо не сте оградили с червено и годината на придобиване? По-жалки от вас май-няма пик
14
За Паци балкона на само оставка , а и конфискация
15
НА ОСНОВАНИЕ НА ГОРЕИЗЛОЖЕНОТО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР СЛЕДВА НА ОСНОВАНИЕ ЗАКОНИТЕ ПО КОИТО ЩЕ РАЗСЛЕДВАТ ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ ? ДА ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ?Х ДА РАЗСЛЕДВАТ РУМЕН РАДЕВ. ТОГАВА МОЖЕ ДА КАЖЕМ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ И МА ЗАКОННОСТ.
16
А защо не сте посочили в кои години всеки е придобил имота??????
17
Пик излагате се. Става дума за 1/2 от апартамента. Радев реално е заплатил по 1200 евро за квадрат. То бива лъжи ама това ....
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
хайде сега президента да заведе дело срещу редакцията и да им скъса знауете какво вижте колко е тиха ива николова след като дончев я осъэди за 40 000 лв
20
Веднага бесепарите настръхнаха като таралежи да защитават Радев, нали са от една партия .....
21
А НАРОДА ПРОСТ ПЛАЩА КАТО ЗА ИМОТИ В БОЯНА ! КАЗВАМ ЛИ ВИ ЧЕ СТЕ РОБИ НА КОМУНИЗМА ДО ГРОБ.
22
Някой да оспорва 1000-та евро на квадрат?Тук става дума за заграбване на общи идеални части и опит за измама-декларират се като собственост!Това случайно да е подсъдно?
23
а КУДЕ СЕ СКРИ МАМИНИЯ КОРПУС ДЕБЕЛАН-В ХОТЕЛ беРЛИН-begaj-4e idvame
24
За 1/2 е цената тоест 1200евро през 2010 г нормална цена
25
Руменчо е ангел небесен,той не краде,не взема комисионни за самолети,за джипове,не урежда любовниците на синекурни длъжности,не купува евтини апартаменти,той е най-умния,май-красивия,най-безгрешния!!!!!
26
КОМУНИСТА РАДЕВ ИМА ПАРИ ОТ БСП..ТЕ ГО СТИМОЛИРАХА ФИНАНСОВО И ТАКА ТОЙ СЕ СЪГЛАСИ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ..НЕЯСНАТА МУ ФИНАНСОВА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ОСТАНА СКРИТА ЗА ОБЩЕСТВОТО..УВИ РАДЕВ Е НАЙ ВИНОВЕН ЗА САГАТА С АПАРТАМЕНТИТЕ , НО ПОСОЧВА ДРУГИ ХОРА , КОИТО СА ПО ИЗРЯДНИ ОТ НЕГО ПРИ ДОГОВАРЯНЕТО НА ИМОТНИТЕ СДЕЛКИ .
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Годината Мастурбирова, годината на закупуване напиши.
29
Другарко нинова, ВАШ ли беше този кандидат за президент? И защо?
30
СЪС СИГУРНОСТ И ДЕС СЛАВА РАДЕВА ИМА АПАРТАМЕНТИ НА ЗАНИЖЕНИ ЦЕНИ ИЛИ ПИСАНИ НА ДРУГИ ХОРА И ТРЕТИ ЛИЦА..ПРИЯТЕЛКИ ИЛИ БРАТОВЧЕДИ ОТ БУРГАС....РАДЕВ НЕ ГО ЛИ Е СРАМ ДА СВИКВА СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ КАТО ТОЙ САМИЯ Е ДОГОВАРЯЛ ИМОТИ НА МНОГО ПО НИСКИ ЦЕНИ , ЗА ДА СПЕСТИ ДЕКЛАРАЦИИ И ДАНЪЦИ И ДА НЕ БИЕ НА ОЧИ ..
31
1200 евракис е платил фатмакът. Става дума за половината от апартамента.Пик преди да пишете такива неща прочетете внимателно какво публикувате. Освен това ги е платил, когато беше никой.
32
От къде са взели толкова пари Радев и съпругата му.
33
ВЪПРОСА ДРУГИЯ ОТ КЪДЕ ГИ Е ВЗЕЛ-НИМА ТОЙ НЕ Е БИЛ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА,ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е ЛИШИЛ КОЛЕГИТЕ СИ ПОДЧИНЕНИТЕ ОТ ХРАНА,ИЛИ ПО ЛОШО ОТ ЛЕТАТЕЛНИ ЧАСОВЕ,ИЛИ Е БИЛ НА СТРАШНО ГОЛЯМА ЗАПЛАТА НАЛИ СТАВА ВЪПРОС ЗА 2010(заплатите не бяха много големи тогава все пак точно тройната коалиция управляваше до 2009)ТА ДРУГАРИ НЕЗНАМ ДАЛИ ГО ЗАЩИТАВАТЕ РАДЕВ СЪС ТОВА 1/2(което значи че едната половина е негова а другата собственост на жена му но както и да е)АКО Е ЛИШИЛ ИЛИ ОКРАЛ ПОДЧИНЕНИТЕ СИ НЕ ГО ПРАВИ ПО ПРИВЛЕКАТЕЛЕН,А ВЪВ СЪЩОТО ВРЕМЕ ДЪРЖАНКАТА МУ Е НАЗНАЧЕНА ПО ДОСТА СТРАНЕН НАЧИН
34
Дори и да е така - от къде един военен има 170 000 лева за половин апартамент?! Защо не се гръмнете , бе будали?! И не е бил никой, а е офицер от Българската армия, които вечно плачат за по-високи заплати! Не ни правете на идиоти!
35
Ха, ха, ха, "бомбите","гръмовете","мълнийте"и "взривовете",хвърлени от наведените "умничета-интелектуалчета" от сайтчето-кенефче ПИК, продължават с усилва се темп и колкото повече наближава утрешното шоу при Президента, вонята и миризмата от тях ще се засилва! Преди да се приберете в къщи, малко се поизмийте, не си тръгвайте така овъртолени от фекалиите които мятате, ще гнусите хората!
36
as puk si kupih i prekarah 30 tona chis kokain
37
Отново 'рисня срещу вентилатора. Хей пиш, изстина ви вечерята. Хапнете и продължете да 'рискате срещу вентилатора. След това той ще ви отвее, а вашият Вижд отдавна ще ви е забравил и избягал, ако е успял.
38
отговор на коментар
до 10: Още по зле - трябва да докаже произхода 1/2 +1/2 т.е на 340 000 лв Един летец и една служителка в банка - дори и банката в която работи няма да и даде този кредит.
39
Цената е за целия апартамент от 143 кв.м. На него се е водила 1/2, защото е придобит по време на брак. Защо не пише 71.5 кв.м? Дървените глави не увират и това е.
40
СПРЕТЕ С ТАЯ ОПОРКА ЗА 1/2 ГРЕШКАТА Е МОЯ ЩЕ ВКАРАМЕ В ЗАТВОРА НАШИЯТ ЛЮБИМ И НЕЗАМЕНИМ КРАДЛИВ ПРЕЗИДЕНТ В ЗАТВОРА,моля да се обяснява че са на роднините и на цялото село което е низали тютюн за любимият си съселянин,единственият пилот(шофьор на самолет)в цялата община все пак сме комунисти и си помагаме.ДА СЕ СПУСНЕ ПО МЕСТА ОПОРКАТА-ваш единствен,незаменим КУТЕФФФФФФ
41
Ха на бас , че тази "новина" няма да пробие отвъд сайта дpиc :) :) :)
42
Банките не трябва да са еднакви за двата или президента ескрил две колонки
43
отговор на коментар
Бланките
44
от това вестниче наистина поледухте,ве. Защо не казвате кой в коя година си е купил апартамента и кой какъв пост е заемал в момента на закупуването. За Пацо Балкона ще ни манипулирате вие. Айде, стига. Не сме олигофрени. Или май на тях, които ви четат глупостите разчитате. Уважавайте се малко. Че ви плащат да замеряте с фекалии е ясно, но имайте малко учтивост към себе си.
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Страх го е смешника,че без Иво КГБ-то и Деса Павето не може и дума да изкаканиже! Страх го е и от Парламента, затова не смее да се появи в Парламента! Страх го е от Бойко, направо се насира от страх, а Иво КГБ-то обяснява че Фатмака имал стомашно и умствено разтройство, иначе бил много смел във вила Калина! Страхът от импийчмънт го подлудява,защото следва Военен съд!
48
Престанете да гледате в чуждите действия. Вижте своят живот, анализирайте го внимателно и тогава коментирайте. . .другите ...хора ...
49
Световно известно е че Фатмака е кукла на конци, лакома, алчна и злобна, която си мисли че щом е незаконно дете на Т.Живков, му се полага всичко!За това са го издигали форсирано като компенсация!Бабикян може да Ви светне за ДНК тестовете, доказващи бащинството на Т.Ж. !Тези БСП-Позитано са опасни терористи,подредени са ДС кадри, участвали в мокри поръчки!След арестите на Спонсорите,след конфискациите на милиони кеш, след разкриване и конфискуване на тонове наркотици, направо са побеснели Позитанските метежници, вижда се че и наемници са си въоръжили!Затвор и конфискация на незаконно забогателите приватизатори и червени кхмери!
50
отговор на коментар
Др. РАДЕВ, ЗАКУПУВАНЕТО НА ЕВТИНО ЖИЛИЩЕ (600 евро/кв.м.з), КОРУПЦИЯ ЛИ Е? ПО ВРЕМЕ НА СЛУЖЕБНОТО ВИ ПРАВИТЕЛСТВО, КАКВИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ ЗАКУПИХТЕ ЗА 26 млн.лв.: РУСКИ ИЛИ ЗАПАДНИ? С КАКВИ МАРКИ БИТОВИ УРЕДИ ГО ОБЗАВЕДОХТЕ: С РУСКИ ИЛИ ЗАПАДНИ? Когато от руска страна предложиха компенсация на Б-Я и РУМЪНИЯ, защо я отказахте? Румъния се съгласи. Ето, защо ще са по-добре от нас, защото мислят за държавата си, А ВИЕ на коя държава сте президент: НА Б-Я ИЛИ РУСИЯ? МОЛЯ, ОБЯСНЕТЕ НА НАРОДЪТ, ЗА 2 Г.ВИ У-НИЕ, С КАКВО ДОПРИНЕСОХТЕ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА Б-Я? С НИЩО, освен семейните ви гафове и скъпите ви екскурзии. ДР. РАДЕВ, МЕРЕТЕ ВСИЧКИ С ЕДИН АРШИН, В ПЕОТИВЕН СЛУЧАЙ СЕ КАЗВА "ИЗБИРАТЕЛНО"! ДР. РАДЕВ, ЩЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ЛИ "ВАШИЯТ" КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ОТ БИВШИ НА МУЛТИГРУП, ВИС И доносници от ДС С ВАШИЯТ ИМОТ, имотите на приватизаторката ИМПЕКСОВА, палатът на РУМЕН ГЕЧЕВ (фалирал банките 1997 Г.); на обвиняемата Е. Йончева (приватизирала 25 млн.евро (на вложителите) от КТБ, чиито имоти са над 2 млрд.? Имотите на Весела Лечева (съпруга на простреляният приватизатор Манол Велев) и всички от БКП/БСП, станали милионери с нашите разграбени пари по времето на фалита на Б-я + пенсионният фонд (над 700 млрд. $); общо 55-60 млрд. $ по време на у-нието на Станишев и Тройната коалиция? Др. РАДЕВ, АКО НЕ ГОВОРИТЕ ОТКРИТО И ЗА ТЕХНИТЕ ИМОТИ, КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ ПАТЕНТ "КОРУПЦИЯ" ВИ Е ОБЛАДАЛ! Дебилите могат да ви вярват, но 60% са умни и интелигентни хора и ясно осъзнават, че СТЕ НАГАЗИЛИ И ВИЕ В КОРУПЦИОННОТО БЛАТО! ДР. РАДЕВ, ВИЕ БЪЛГАРСКИ ИЛИ РУСКИ ПРЕЗИДЕНТ СТЕ? ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ РЕШЕТНИКОВ? Съзнаваме както вие, така и по-ГОЛЯМАТА част от народът (тази част, която помни миналото; тази част, чиято младост ОГРАБИХА комунистите, тази част, чиято умствена способност не е притъпена) от КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ, КОРУПЦИЯ, ФАЛИТИ, РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА, ООПУЛИЗЪМ; ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИСТИНАТА. ДР. РАДЕВ, 2 апартамента по-скъпи ли са от закупуването на ТЕЦ за 3 000 лв.? ДР. РАДЕВ, " НАРОДЪТ" ОЧАКВА ПУБЛИЧНО ДА КОМЕНТИРАТЕ ТАЗИ СДЕЛКА! ДР. ПРЕЗИДЕНТ, ИСТИНАТА Е, ЧЕ ПО НАЙ-НАГЪЛ НАЧИН, ЧРЕЗ ПОПУЛИЗЪМ, ЛЪЖЕТЕ ТОЗИ НАРОД, КОЙТО ТАКА УМЕЛО ИЗПОЛЗВАТЕ В РЕЧИТЕ СИ С ИМПЕКСОВА (вашата учителка). ИСТИНАТА Е, ЧЕ ПОПУЛИЗМЪТ ВИ НЕ Е В ИНТЕРЕС НИТО НА ХОРАТА, НИТО НА БЪЛГАРИЯ, ПОПУЛИЗМЪТ ВИ УСТРОЙВА ЗА ПОСТИГАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ВИ ЦЕЛИ И НОВО РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА. НАРОДЪТ НЕ ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ ЗАВЛАДЯН ОТ РУСИЯ. НАРОДЪТ ЖЕЛАЕ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ И АКО ТОВА НЕ ВИ ХАРЕСВА, ПОДАЙТЕ ОСТАВКА!!! ЕТО ЗАЩО НИТО ВИЕ, НИТО ИМПЕКСОВА ЖЕЛАЕТЕ ДА ВОДИТЕ ДИСПУТ С ЛИЧНОСТ ОТ ГЕРБ, СТРАХУВАТЕ СЕ, ЗАЩОТО СЪЗНАВАТЕ, ЧЕ ТЕ СА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я!! ИСТИНАТА ВИНАГИ БОЛИ, ЗАТОВА Е ИСТИНА: АЛЧНОСТТА И ЗЛОБАТА СА ВИ ОБЗЕЛИ, ЗАЩОТО СЪЗНАВАТЕ, ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е АВТОРИТЕТНА И УВАЖАВАНА ЛИЧНОСТ, УВАЖАВАН ОТ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА СИЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ, А ВИЕ СТЕ ОТЛЪЧЕН. АВТОРИТЕТ, ДОСТОЙНСТВО И МОРАЛ СЕ ПЕЧЕЛЯТ С ГОДИНИ. НИЕ СМЕ МАЛКА И БЕДНА ДЪРЖАВА И ТРЯБВА ДА СЕ УЧИМ ОТ ДЪРЖАВИТЕ, НЕ ДА СЕ ИЗЛАГАМЕ И ДА ИМ ДАВАМЕ СЪВЕТИ. РИСКУВАМЕ ДА СТАНЕМЕ ЗА СМЯХ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ БКП/БСП СА ОПАСНИ ЗА Б-Я. ЦЕЛТА Е НАПЪЛНЕНАТА ХАЗНА ОТ ББ, А ТЕ САМО КРАДЯТ, ИЗНУДВАТ И ФАЛИРАТ!!! НЕ ГО КАЗВАМ АЗ, МИНАЛОТО Е КРАСНОРЕЧИВО ДОКАЗАТЕЛСТВО, КАКТО СЕ КАЗВА "ПАРЕН КАША ДУХА" !!! ГЕРБ И ББ СА ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ !!!
51
Гледам, че президентът е декларирал имуществото си, пък Пламката забравил да си декларира "тераската" от 184 кв.м.. Големи сте смешници. Greeting from England! Тук никой не ви обича!
52
По-горе съм допуснала грешка, за което се извинявам: Да се чете за обвиняемата гранична Йончева, имоти за 2 млн.евро.СКЪПИ БЪЛГАРИ, ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ НОВО РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА ОТ КОМУНИСТИТЕ, ОТ ТЕЗИ, КОИТО СТАНАХА МИЛИОНЕРИ С НАШИТЕ ПАРИ И СЕ ГОТВЯТ ЗА НОВО РАЗГРАБВАНЕ. КОГАТО СЕ ДОПУСКАТ ЕДНИ И СЪЩИ ГРЕШКИ, НЯМА КАК ДА СЕ ПОЛУЧАВАТ РАЗЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ. БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА, С 50% ДЕБИЛЕН НАРОД, КОЙТО НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ВЯРВА, НО МУ СЕ ИСКА ДА ВЯРВА, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ БОГАТ. БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА. ДР. РАДЕВ ГО Е УСТАНОВИЛ С РЕШЕТНИКОВ, НА КОГОТО СЛУГУВАТ С ИМПЕКСОВА И МИЛИОНЧЕВА. АЗ СЕ СРАМУВАМ, БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ПРЕДСТАВЛЯВАНА ОТ ОБВИНЯЕМАТА ЕЛ. ЙОНЧЕВА ЗА ПРИСВОЯВАНЕ НА ПАРИ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ 25 МЛН.ЕВРО + 700 000., А ВИЕ...? ТОВА ЛИ Е ПРЕДСТАВАТА ВИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ? ТЕ СЕ СТАРАЯТ ДА ИЗВАДЯТ Б-Я ОТ НАТО И ЕС, СЛЕД КОЕТО С ЕДНОЛИЧНО У-НИЕ НА РАДЕВ ДА НИ ПОДЧИНЯТ НА РУСИЯ!!! МОЛЯ ВИ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ, В КОЯТО ДА ЖИВЕЯТ НАШИТЕ ДЕЦА, ВНУЦИ, ПРА ВНУЖИ И ПОСЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ. НЕКА ЗАЩИТИМ СЪРЖАВАТА СИ И НЕ ДОПУСКАМЕ ДА Я РАЗГРАБЯТ. НЕКА НАШИТЕ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ, НИКОГА ДА НЕ СЕ СБЛЪСКВАТ С КОМУНИЗМА И ДА ЖИВЕЯТ В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! НИЕ ИМ ГО ДЪЛЖИМ! КОГАТО "СВАТБАТА" ПРИКЛЮЧИ, МЛАДОЖЕНЦИТЕ УСТАНОВЯВАТ, ЧЕ ОБЕЩАНИЯТА И НАДДАВАНЕТО БИЛИ ЧИСТ ПОПУЛИЗЪМ. НЕКА НЕ ЧАКАМЕ КРАЯТ, А ДА НАПРАВИМ ПРЕЦЕНКА КАКВО ИСКАМЕ: ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ ИЛИ РУСКА БЪЛГАРИЯ! 70 ГОДИНИ БЯХМЕ ЗАД ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА, ДНЕС ТЯ Е ПРЕМАХНАТА И ВИДЯХМЕ, ЧЕ БИЛО ПО-ХУБАВО И ИМАШ ПРАВО НА ИЗБОР! ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я ЗА ДЕЦАТА НИ И ТЕХНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ...!!!
53
ДА ЗАМЪЛЧИ И ДА НЕ РАЗДАВА МОРАЛ„ ЗАЩОТО ИМА МНОГО ДА ОБЕСНЯВА
54
отговор на коментар
Никой не ни го е натрисъл.Народът си го избра сам.
55
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
56
Е , ТОЯ ВМИРИСАН , БЛАТЕН ЗЕЛЕН ЧОРАП - ИЗБИ РИБАТА ! КАК , МОЖЕ ДА ДАВА АКЪЛ , КАТО САМИЯ ТОЙ Е ЦЕЛИЯ ОЛЯТ В КОРУПЦИЯ ! СРАМ , САМ ДА СЕ ИЗСТРЕЛЯ НА СМЕТИЩЕТО --- ЗА ДА НЕ ГО ПРАТИ НАРОДА , КАЗАХ !
57
ОТ ИЗРЕЧЕНИЕТО :"ОТ НЕГО ТОЙ ПРИТЕЖАВА ПОЛОВИНАТА, А ДРУГАТА ПОЛОВИНА Е НА СЪПРУГА МУ" не разбирам за "гей" скандал ли става дума или за "апартамент-гей" ???
58
АПАРТАМЕНТА Е ЗАКУПЕН ПРЕЗ 2010 ГОД. И РАДЕВ НЕ Е БИЛ ПРЕЗИДЕНТ. ПРОСТО ДА СИ ЛАЕТЕ, А МОЗЪК ВИ ЛИПСВА. ПИК, ИЗЛАГАТЕ СЕ!
59
Ей, вие от PIK четете документите като дявола - евангелието :) Като сте почнали да заграждате с червено, защо не заградихте и колонката "идеални части"? Я да видим: шефа на КНОПИ е платил 293 374 лв. за 156 квадрата, т.е. около 1 880 лв. на квадрат. Радев е платил за 1/2 идеални части от 143 квадрата 168 827 лв., т.е. около 2 361 лв. на квадрат. От заглавието на статията излиза, че Радев би следвало да е платил не по 2 361 лв., а по 940 лв. (два пъти по-малко от шефа на КНОПИ) на квадратен метър. Освен това май повечето хора не са разбрали идеята на Апартамент-Гейтс. Няма нищо лошо да си купиш евтин имот. Лошо е, когато са ти го дали за да им свършиш някаква незаконна услуга, бидейки на съответната длъжност. Радев 2010 г. на каква длъжност е бил и каква услуга би могъл да направи (да не говорим, че както се вижда, евтин апартамент няма)? Мислете малко, не се оставяйте на евтина (и както се вижда - доста некадърна) манипулация.
60
От писаниците разбирам едно - че народът български е страшно разединен, това е проклятие.
61
Този президент сигурно е продавал за скрап самолетите ни докато е бил началник на авиацията , за да си купува евтини апартаменти ! А ние се чудим днес от къде да намерим самолети ! Пък той ,продажника жалък, ги дал за скрап !
62
Този президент сигурно е продавал за скрап самолетите ни докато е бил началник на авиацията , за да си купува евтини апартаменти ! А ние се чудим днес от къде да намерим самолети ! Пък той ,продажника жалък, ги дал за скрап !
63
отговор на коментар
ЧЕ ТОЙ БИЛ ПРЕЗИДЕНТА БИЛ СИЛНО ВЯРВАЩ ЧОВЕК- НАУЧИЛ СЕ КОМУНИСТИЧЕСКОТО ЛЕКЕ И ДА СЕ КРЪСТИ. КАК НЕ СЕ СРАМУВАТ- ГОНЕХА НИ ПО ПРАЗНИЦИТЕ ДА НЕ ХОДИМ В ЦЪРКВА, ГАВРЕХА СЕ СЪС СВЕЩЕНИЦИТЕ, РУШИХА ЦЪРКВИ. ЗАРЯЗАЛ СИ ДЕЦАТА И ЖЕНАТА, А СЕГА МИ ГОВОРИ ЗА МОРАЛ. ГЛЕДАМ МАЯ МАНОЛОВА-ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ КОМУНИСТКА / С КОЕТО ТЯ СЕ ГОРДЕЕ/,КАК САМО СЕ КРЪСТИ, ЧЕ МИ СЕ ГАДИ ОТ ТЕЗИ ФАЛШИВИ КОМУНИСТИ. КАТО СИ СПОМНЯ И КЪДРАВАТА ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТКА КАК СЕ ХВЪРЛИ В КРАКАТА НА РУСКИЯ ПАТРИАРХ, А ЗАБРАВИ ДА ЦЕЛУНЕ РЪКА НА НАШИЯ- ЛИЦЕМЕРИЕ, ЛЪЖА И ИЗМАМА.
64
Знаете ли каква е разликата между комунистите и така наречените демократи? Едните си признават, че са такива , а другите не
65
отговор на коментар
Чети ти,за да не се излага.Сложи си и очилата.
66
отговор на коментар
г-жо Здравчева....а такааа, значи като е за някой от ГЕРБ е съществуващо, но ако е за марионетка като президента (с малка буква го пиша нарочно, защото това не е президент на всички българи, а президент на любимата на всички Нинова), тогава е несъществуващо? Ей...ама много двойни стандарти налагате! Като ще е закон, ще е за всички нали така? Или другарите да не пипаме?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 25488
архив

Две блондинки решили да се качат на метро. Едната блондинка попитала другата:
– На кой номер метро ще се качиш?
– На номер 1.А ти на кой номер ще се качиш?
– На номер 2.
И двете се качили на номер 12…

няма нови новини
Днес: 249
hot
най-четени новини в момента
сега
2663
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов с ключов коментар за националната сигурност и НАТО (СНИМКИ)
x
Идентифицираха организъм, който се храни с метеорити
x