Вход
София
Времето в София 19 o C

ГРЪМОВНО РАЗКРИТИЕ ЗА КАСАТА НА БСП: Корнелия Нинова профукала близо 6 милиона за журналисти, социолози и приближени съветници

ГРЪМОВНО РАЗКРИТИЕ ЗА КАСАТА НА БСП: Корнелия Нинова профукала близо 6 милиона за журналисти, социолози и приближени съветници

на 11.06.2019
297814
49
ГРЪМОВНО РАЗКРИТИЕ ЗА КАСАТА НА БСП: Корнелия Нинова профукала близо 6 милиона за журналисти, социолози и приближени съветници
Автор: ПИК
11.06.2019
49
297814

Гръмовната новина за липсващите около 25 милиона лева от касата на БСП, провокирана от изявление на Румен Овчаров пред медиите, нажежи страстите в столетницата до краен предел. Социалистите стягат редици, за да потърсят пълен отчет от лидерката в оставка Корнелия Нинова още на предстоящия конгрес на 16 юни.

Червените са бесни и на официално обявените 5 900 000 лева, похарчени за "услуги". И се чудят какви са тия услуги, които струват над половината от годишната субсидия на БСП.

Според изследователи на финансовите потоци на столетницата голяма част от тези пари изтичат към непартийни медии, като основното перо при тях е за негледаемата телевизия "Евроком" и сайтът с определена прониновска и прорадевска политика "Епицентър" на Валерия Велева.

Те са засекли курирери, пренасящи дебели пликове към телевизията, където елейни слова по адрес на Корнелия Нинова и заклеймяващи речи за нейните противници неспирно държат т.н. професор на преклонна възраст Юлиян Вучков и преквалифицирания в политически наблюдател преводач от руски Иван Тотоманов.

Социлистите ще искат точна разбивка на харчовете за т.н. "услуги", заа да разберат какви суми са прибрали сайтът "Епицентър", възхваляващ Нинова, както и придворната социологическа агенция на Юрий Асланов - АФИС, подаваща напълно погрешни сигнали за предимството на БСП пред ГЕРБ преди самите евроизбори, макар след последния пленум на Националния съвет на партията Асланов рязко да смени бледната и да започна да критикува стратегията и поведението на лидерката и първата ѝ шпага Елена Йончева по време на евврокампанията, което направи и вчера в интервю за ПИК.

"Ако всички тия хора, на които се изсипват купища пари, вършеха работа и ставаха за нещо, резултатите на БСП нямаше да са такива", преценяват на "Позитано" 20.

Най-голям гняв за пропилените пари обаче е съсредоточил отколешният Сив кардинал на столетницата Росен Карадимов, който успява да се прилепи към различни лидери на БСП и да смъква пари за някаква незнайна консултантска дейност, чиито резултати са повече от плачевни.

Карадимов, по-известен като последния шеф на комунистическата младежка организация преди 1989 г. ДКМС - Комсомолът, беше депутат от 7 ВНС, успя да наобиколи няколко ренегатски леви структури, които се отцепваха от БСП и в крайна сметка да акостира в собствена юридическа и консултантска фирма, която произвежда напълно излишна червена бумащина, остойностявана високо от съответното ръководство на партията. Консултантската му фирма, ръководена от жената, с която съжителства на съпружески начала, е известна и с доста съмнителни сделки с имоти в Балчик, закупувани на безценица и продавани близо 50 пъти по-скъпо.

Бившият комсомолец успя да се натресе на Сергей  Станишев по времето,  когато той беше лидер на БСП и премиер, и да го забърка в чутовната афера "Хохегер" с австрийския лобист, отмъкнал колосална сума от България за подобряване на имиджа ѝ, което тъй и не се случва, а впоследствие съден в Австрия за фалшифициране на финансови документи. Всъщност Нинова също лъсна покрай аферата "Хохегер" като човек, дал възможност да се източи над 500 000 лева от Пловдивския панаир.

В момента той бабува и на инфантилните и напълно безполезни според самите социалисти документи на БСП - "Визия за България" и "Визия за Европа", които Нинова тържествено развя преди евроизборите. Червените са категорични, че ако в тези писания има и грам здрав разум, хората щяха да ги подкрепят с гласовете си. Но тъй като това не стана, явно и в този случай те са само повод да се броят яки пачки на Росен Карадимов.

"Никой не знае как тоя човек омотава всички, нито заради какви качества и постижения му се плаща и въпреки това той все успява да се намърда при лидерите", недоумяват червените.

Социалистите обаче са категорични, че ще искат да знаят каква е точната сума, изтекла към кантората на "вечния съветник". Както и да получат пълен разчет за харчовете, свързани с червената телевизия БСТВ  и в. "Дума" - от наемите, през заплатите до месечните разходи за консумативи. Те припомнят думите на дясната ръка на Нинова - Кирил Добрев, че наемът за помещенията на телевизията в бившите хладилни заводи, приватизирани от ченгето Васил Василев, са символични и се чудят за какво тогава се харчат гласуваните 3 милиона лева от субсидията.

"Ако са си направили поточна линия за източване на партийната каса, лошо им се пише", коментираха социалисти пред ПИК.

Освен това червените ще поискат и точен разчет за харчените пари за апарата, охраната и други екстри на "Позитано" 20, за партийните купони в с. Баня и в хотел "Рамада", както и съпоставка на тези суми със средствата, оттпускани за местните структури, които били мизерни.

Те са решени на всяка цена да получат пълен отчет за харчовете на партията през последните 2 години, за да решат какви мерки да предприемат по-нататък и към кого да се обърнат.

Сподели:
свързани новини
САМО В ПИК: БСП се гърчи в агония! Казанлък въстана с кърваво писмо срещу Корнелия Нинова САМО В ПИК: БСП се гърчи в агония! Казанлък въстана с кърваво писмо срещу Корнелия Нинова
Скандалите и трусовете в БСП не спират. Преди 49-ия...
на 11.06.2019
Напиши коментар »
(49)
1
Google плати за всеки дълъг период на работа онлайн от $ 18,000 до $ 26,000. Получих 24 836 щатски долара преди месец от Google, когато работех у дома за 2 до 3 часа всеки ден. Всеки човек може да се присъедини към тази работа и да започне да печели в мрежата като мен веднага след тази уеб страница. за повече............>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
2
Кучката Милиончева пак се е облажила и изпрала едни пари на БСП
3
Пик, сюрреална картинка сте. В смисъл, от изсмукване от пръстите, останахте по торсо. Пфффф хи хи хи хи хи хи!
4
И тази другарка иска да управлява България??? Тя освен да пилее готови пари разбира ли от друго? Ей-й на куци крак и минава живота - да харчи не мъчени пери!!! Наглост безкрайна!!!
5
И тази другарка иска да управлява България??? Тя освен да пилее готови пари разбира ли от друго? Ей-й на куци крак и минава живота - да харчи не мъчени пери!!! Наглост безкрайна!!!
6
Нинова както упралвява партията така и щеше да управлява държавата. Добре, че българинът има все още здрав разум и не даде власт на тази злобна и отмъстителна женица. Но това още веднъж показва, че какъвто и лидер да сложи Партията майка дебелата червена дървена кратуна ще го подкрепи.
7
И да направят червените финанцова ревизия, пеленгаторите на баба Ива няма да го уловят и няма да разберете. Да си знаете.
8
ДА СИ ДЕБИЛ НЕ Е ЛЕСНО! ДА ВИКАШ НА ЧЕРНОТО - БЯЛО, ДА НАРИЧАШ КРАДЦИТЕ - БОРЦИ С КОРУПЦИЯТА, ДА ХВАЛИШ РАЗНИ БОКЛУЦИ, ДА ПЛЮЕШ ВЪВ ФОРУМИТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, НЕ Е ЛЕСНО.
9
Не може ли малко по-възпитано да пишете?
10
Комуняците винаги са били близо до масите (разбирай йедениье и пиенье).
11
Преди да открие свободна-тв,говорих с Корнелия и я посъветвах,да гледа какво правят колегите й от другите партии.Купуваш издатели на вестници,собствениците на тв,големите сайтове и пак по евтино ще ти излезе,но не бях чут.
12
Ровете мръсното бельо и вадете кирливите ризи на политици и магистрати, но това със снимките от Пловдив е Не допустимо, не срамно, гнусно и непочтено е!
13
По неприятна и отблъскваща личност от Ив.Тото.анов не съм виждал
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Както винаги Импексовите дебили, си обраха собствената каса, а капо ли да се докопат до държавната хазна. Комуниста умира да лапа и да плащат и раздават помощи, от чуждите пари, както Борисов каза, но своите в каса ги държи.. .............................................................................................................................................. Добре де свалят субсидията от 11 на 1лв, и повечето спонсори на Импексовата партия, са в ареста. Но как тогава, спинозния А. Путеф, ще плаща на хилядите тролове налазели сайта тук. Как Импексовата БСПдирастия, ще издържа гей телевизията си, и гнусния си вестник. Как ще посещава гей парада без пари, или ще събират от богатите ЦОЦААГЛИСТИ милионери, които са много там. Но както знаем, комуниста кръв повръща, но пари и къщи за гости не връща!! ......................................................................................................................................... За това ще продължавам да питам Импексовата Курабия, Румен Пъпката, Славуца Омбоцмана Мая Латерната и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦААГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една!!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Да си тъпа ЛЕЙКА е простено,ако хващаш окото, но да си тъпа и нагла ЛЕЛКА е смешно, особено когато си страшна и грозна!Тази Нинова подлуди всичките си сътрудници, Таско по кюлоти лъже, Кутев но принцип си е лъжлив и иска да уреди дъщеря си на мястото на Нинова, за Кирето е важно трансфера на капитали, разбира ги той, Стига с това пелтечене и каканижене, осрани те до шия! Спонсорите на БСП по арестите или забегнали в чужбина!Сметките на БСП на Вирджините в офшорката на Йончева! Йончева под арест на Нинова, конвоирана от охранител за да не избяга при парите на Вирджините!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Абе червените шебеци. Вие сега ли се усещете че сте шарани бе да ви е...ба. Пълни биклуци сте и тъпанари че си избрахте тази която ви закопа..ха..ха..ха
21
Вкарахте вълка в кошарата, а сега питате къде са агнетат. Отидоха на вирджинските острови.
22
Сега Райчев, Стойчев,Добрев, Йончева и Нинова да си направят голф игрище на Бузлуджа. Иво Христов да им пече чевермета и джолани а адвокат-цигуларката да им свири кючек.
23
Ами сега със само 1 левче субсидия, Червен Кольо,Райчев и Асланов ще умрат от глад бе!
24
Като чета много правилните и много цензурни коментари, се питам колко ли пък нецензурни например са16,18,19номера
25
ПИК-ове, гръмовно да Ви разкрият изотзад всичките мюслюмани в Европа и най вече автора на този "матриял"
26
Свърши се!!!! Никой не може да избяга от Божието наказание, особено със 100 годишна давност!!!
27
Кой ти го тури Кури , кой ти го тури-и -и.....
28
ПИК-ове, гръмовно да Ви разкрият изотзад всичките мюслюмани в Европа и най вече автора на този "матриял"
29
Само тук можем да се EБABAME с ГЕЙберастите, и ДА СИ ПРАВИМ TAШAK с тях, колкото си искаме....Хахахахахаха......
30
До №27.Колега, ти само питаш, а аз чакам ред.Чакам кмета на Симитли да си освободи KYPBATA, за да се включа Аз.И да знаеш, че съм преди теб, за oнoждaнeтo, на ДЪРТИЯ и МАЗЕН ГЪ3 на ТИКВАТА. :-)
31
ЮЛИЯН ВУЧКОВ ЗА КЪДЕ И ЗА КОГО СЪБИРА ОТ ПАРИТЕ НА БСП... ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ЧЕ КОМИЦИТЕ НЕ МОГАТ ТАКА ДА МЕ РАЗСМЕЯТ,КАКТО СТАРИЯ ПЕС...
32
каде ви е разледващата жур на иска?тя да направи разследване за паричките
33
Тиквата профука 18 милиарда а тука си блъскате главите в стената за някакви си 6 милиона !!! Вчера писахте че са профукани 24 милиона от касата на БСП - кое е вярно ???
34
НОВИЯ ПРОКУРОР ЩЕ НАПРАВИ РЕВИЗИЙКА НА СУБСИДИЙКИТЕ, А ЦАЦАРОВ МЪЛЧИ ЗАЩОТО ОТ ДНЕВНИКА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ СЕ ЧЕТЕ,ЧЕ Е ВЗИМАЛ НЯКОЛКО ПЪТИ ПО 100бонки.
35
Спокойно, БСП имат разследващ журналист, тя ще открие парите и ще заведе дело срещу незаконно обогатилите се. Милиончева ще върне парите.
36
ПИК, не се притеснявайте. Нинова ще се отчете лично на дългоухата ви красавица, известна повече като "крокодила на ПИК", но... в кенефа на Позитано 20, до където е допуска на дългоухата.
37
Никой няма да пита другарките колко манги са отишли в БТВ.
38
В секции в Ямбол , Плевен ,Видин , , Добрич , Велико Търново- на ръба печели ГЕРБ ..са били драскани бюлетини нарочно , които са гласували за ГЕРБ ....разбирате ли ...БСП не са добавяли гласове , а са зачертвали и саботирвали ГЕРБ ...ето това са терористи и превратаджии ...и все пак ГЕРБ си печели честно изборите
39
Нинова е терорист и маргиналин ..идиот ...както се обади на Тодор от Шарково да се бият с полицията заради чумата , така Кори се обади в Бургас за да направят протест циганите заради спряна неплатена вода ...и 20 цигани разпределят вода за още 2000 цигани ...
40
Вчера питека Heдялко написа , че Нинова е откраднала 25 млн. от касата на БСП. Днес към тях добави още 6 млн. лв. Очаквайте утре да пише, че Нинова е завлякла Народното събрание с 132 млн. лв. Това са абсолютни простащини, предназначени за абсолютните питеца които подкрепят големият дебел Питек от Банкя. А бе тъпанараи, като прочетете нещо тук потърсете го в другите 197 сайта, десетките печатни издания, телевизии...... Щом то е само тук, значи е измислица на Heдялко. Тъпи лешови цървули сте и такива ще си останете, да ви eбa майката скапана.
41
Идиот, защо цвилиш срещу собственикът на най четеният сайт в Европа ? Първо прочети кратката му биография и след това хвърляй къчове: Дядo му е бил пapтизaнин. Три-четири месеца преди комунистите да вземат властта на 9.09.1944 г. той предава четирима от своята чета. Те са : братята Тодор и Иван Чeнгeлиeви, майка им Kaля и пoeтa Aтaнac Maнчeв. Четиримата са разстреляни на 21.05.1944 година на площада в гр. Aйтoc. Бaщa мy е бил член на БКП цели 28 години. Предал е тази партия през ноември 1990 година. Преди това е написал 167 стихотворения за правилната Априлска линия, за възхвала на БКП, за Съветската армия и т.н. Днес техният внyк и син иска да оправя политика в България, вместо да оправя на магарето кypa, което най му приляга. А ето и едно интрервю което той е дал пред в. "Комерсант" на 4.06.2019 г. : В.К.: Г-н Heдялков, вие и вашата колежка Беновска сте известни като най ревностните защитници на партията ГЕРБ и на лидерът и. Вярно ли е всичко това което публикувате във вашата медия за успехите на тази партия ? H.H.: Не , няма нищо вярно. Правим го заради парите. Истината е съвсем друга. Най-унищожената страна в Европа е България, в която е постигната целта „България – без българи“. Мисията е приключена. От 10 години България е държава на дегенерати, управлявани от един примитив. Държавата престана да бъде партньор – корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот. Отговорът на въпросите „Кой е виновен?“ и „Какво да се прави?“ е прост и страшен. Отговорът е, че държавата на мафията трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо, за да не убие нас. Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост. Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудова заетост – първи, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за престъпления. Начело на правителството един тъп, дебелогъз и нагъл селски бандит, който ни направи за смях пред Европа и света. Това е и отговорът на въпроса „Какво да се прави?“. Той може да бъде поставен и иначе. „Ние тях, или те нас“, като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът.“
42
Последна новина : Корнелия Нинова и Милиончева са кандидатствали за адреналинки в "Господари на ефира". Скоро Господарите тръгва по телевизията на БСП. Предвижда се партньори на двете нови адреналинки да бъдат Кире-Контрабандиста и Крумчо Зарков. Няма как, трябва да се връщат откраднатите милиони от партийната каса.
43
Днес за пръв път от години , чета и се смея със сълзи- статията е супер, мислите , които навява са повече от смешни- : шефката на БСП , приватизаторката на Техноимпекс по същата схема източи и столетницата пред очите на всички гласуващи шарани от БСП и техните телевизионни звезд- лидери, симпатизанти, тролска маса , младежки лапнишарани и прочее смешници и бабички , за които все друг им е виновен, щото и най- нагло да ги крадат , пак ги целуват!!!!.А форумите са супер оригинални със страхотно чувство за хумор.На момер 42 , " смехчо"пиша отличен за адреналинките . БСП станаха за смех на плочките ,на Графа,в София, който им е основен партиен проблем- още плащата от касата за да го нищят сутрин.Голяма веселба, голяма Ха, Ха Ха......Изберете си ги бе бабета , изберете , и ще видите , ако сте забравили , къде зимуват раците!!!!!
44
отговор на коментар
Ти също ли си откраднал от тези пари. Как разбра, че това не е истина. Значи ти си бил там и занеш точно колко пари са откраднати. Иначе откъде ще знаеш. На самата Нинова на физиономията е изписано това, което сега излиза. Не знам твоята физиономия, но най-вероятно е същата. Най-вероятно си потомък на активни борци, които разсипаха тази държава......
45
отговор на коментар
Явно много ви е харесало да ви отварят по Азия и Африка справка Ленчето с кючеците
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
нали трябваше да осигури на ленчето йончева място в европарламента,купила е гласове за онова
48
Parvo si misleh, che Georgi Petrov e samo s psihichesko zaboliavane, a sega se okaza, che osven tova e i seriozen kradets i prestapnik....
49
Новия герб на БСП вече е определен - това ще е ликът на професор Вучков - погледнете снимката му по-горе - точно изразява състоянието и същността на БСП и симпатизантите и. Интересното е , че все още има хорица ,които вярват на подобни формени и.дио.ти !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22889
архив

Седят си двама грузинци, пийват вино. Наблизо минава погребална церемония.
- Кой си е заминал? - пита единият.
- Гиви. Цял живот пиене, пушене, по жени...
Продължили да пият. Малко по-късно отново минава погребална церемония.
- А сега кой?
- Гоги. Не е пил, не е пушил, само с една жена цял живот.
- Виждаш ли? Само 15 минути разлика...
- Сипвай!

няма нови новини
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
сега
2488
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Папи Ханс в скандална тройка с Галена и Тита - изпълнителят на "Кекс" обещал на пайнерката, но го направил с "антилопата" - ето кое...
x
СТРАСТИ: Секс позите, които жените мразят
x