ГРЪМ В ПРОКУРАТУРАТА! Радостин Василев вади скандални разкрития за Сарафов: Той е изцяло контролиран от ГЕРБ, синът му е с имоти от ГЕРБ. Натиска магистрати по делото "Осемте джуджета"

АВТОРСКИ НОВИНИ

ГРЪМ В ПРОКУРАТУРАТА! Радостин Василев вади скандални разкрития за Сарафов: Той е изцяло контролиран от ГЕРБ, синът му е с имоти от ГЕРБ. Натиска магистрати по делото "Осемте джуджета"

501771
на 28.06.2023
ГРЪМ В ПРОКУРАТУРАТА! Радостин Василев вади скандални разкрития за Сарафов: Той е изцяло контролиран от ГЕРБ, синът му е с имоти от ГЕРБ. Натиска магистрати по делото Осемте джуджета
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Изпълняващият дъжността главен прокурор Борислав Сарафов оказва натиск върху делото "Осемте джуджета", свързано със скандалния съдебен брокер Пепи Еврото.

препоръчано

Разкритието за това направи независимият депутат и автор на записа от Националния съвет на ПП - Радостин Василев.

"Сарафов вече е започнал да го прави - да мачка дела. Вече разпитва прокурорите, които са водили производството по делото "Осемте джудтета" срещу Петьо Еврото. Използва един удобен прокурор от Окръжна прокуратура. Той вика свои колеги и ги разпитва, държи се арогантно с тях и ги заплашва...", обяви Радостин Василев пред "България24". 

Припомняме, че делото "Осемте джуджета" е за мащабна криминална мрежа за рекет с участието на действащи магистрати. В края на май изтекоха снимки, на които се вижда, че Сарафов е посещавал печално известния и вече затворен ресторант на бившия ръководител на Столичната следствена служба Петьо Петров, известен с прякора "Еврото" - "Осемте джуджета".

Радостин Василев добави, че вече има сигнали от няколко прокурори, като ще направи повече разкрития в Народното събрание.

"Ще искам изслушване на Сарафов - този човек, който освен партньор на Петьо Еврото в рекет над граждани, над фирми, в сговор с магистрати за уреждане на дела, е изцяло контролиран от ГЕРБ, заедно с една група около него (Сарафов - б.р) и около шефката на Специализирания отдел към Софийска градска прокуратура. Сестрата на този човек има имот в Дубай, а синът му, строителен предприемач, е с имот, дарен от ГЕРБ. Ще покрият всички дела, сплашват прокурори в момента и всичко ще отиде в кофата. Това е изпирането, което позволиха "Продължаваме промяната" и "Демократична България". Те не разбират как го позволиха", добави Руди Гела.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК