Гръцките фермери атакуваха границата пеш, затвориха пътя през Кулата

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Гръцките фермери атакуваха границата пеш, затвориха пътя през Кулата

12219
на 31.01.2017
Гръцките фермери атакуваха границата пеш, затвориха  пътя през Кулата
Автор:   ПИК

Засега тракторите са далеч, движението е блокирано с жива верига

От 13.00 часа движението през ГКПП „Кулата - Промахон“ е преустановено, заради протест на фермери от гръцката страна на пункта, потвърдиха от „Гранична полиция.

препоръчано

 Движението през ГКПП „Кулата - Промахон“ е преустановено в двете посоки поради протест на гръцките фермери, които са пристигнали пеша на около 500 метра от гръцкия пункт „Промахон“. Те са направили жива верига, тъй като тракторите не бяха допуснати да минат.

Пътят е преграден от полицейски автобуси и служители от гръцка страна с цел недопускане и нарушение на обществения ред. Към момента няма данни за образували се опашки от леки и товарни автомобили на пункта от българската страна.

По-рано днес фермерите обявиха, че няма да се откажат и ще направят всичко, за да затворят границата с България въпреки присъствието на полиция и изпълняват казаното. 

 

Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това