Гръцките фермери готови да засилят блокадите по пътищата!

СВЕТЪТ ДНЕС

Гръцките фермери готови да засилят блокадите по пътищата!

4621
на 31.01.2017
Гръцките фермери готови да засилят блокадите по пътищата!
Автор:   ПИК

Гръцките фермери днес направиха кратка блокада на граничния пункт "Промахон" с жива верига. След това се върнаха при блокадата на Серес. Не спряха движението, но са готови от утре да засилят натиска с блокиране на всички пътища към Солун. Засега не съобщават дали отново ще протестират на границата с България.

препоръчано

Ескалация на напрежението обаче има на границата с Македония при "Евзони". Там трафикът е прекъснат от вчера. Товарните автомобили се пренасочват към Кулата. На граничния пункт пристигат още трактори от съседните села и райони.

Към границата с Албания също се насочва техника. Там се очаква блокада от утре.

Вътре в страната по централната магистрала през деня имаше блокади на пет места, като спираха движението за по два часа.

В района на Драма, Ксанти и Комотини все още изчакват и не участват в протестите, но са в готовност.

Представители на фермерите продължават преговорите с правителството за оттегляне на закона за високите данъци.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 197
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това