Гръцките фермери пак блокират границата

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Гръцките фермери пак блокират границата

7499
на 01.02.2017
Гръцките фермери пак блокират границата
Автор:   ПИК

Протестиращи гръцки земеделци отново са блокирали граничния пункт "Богородица", предават македонските медии.
Според телевизия "Сител" пунктът е напълно затворен повече от 24 часа и границата може да се премине само пеш, а македонските гранични власти са били своевременно предупредени.
"Сител" съобщава, че на останалите два гранични пункта на гръцко-македонската граница Дойран и "Меджитлия" няма блокади.

препоръчано

Електронното издание "Кайгана" твърди, че трафикът и в двете посоки на граничния пункт "Богородица" е прекъснат от 16,30 ч. вчера.

"Локално" пише, че според информация на протестиращите, граничният пункт ще остане затворен до 18,00 ч. (19,00 ч. българско време) тази вечер.

"Фактор" съобщава, че блокадите на най-натоварения ГКПП с Гърция, на магистралата Белград - Атина, продължават трети пореден ден. 

"Слободен печат" пише, че тонове портокали, цитруси, храни и горива за Македония, Сърбия и Западна Европа са останали блокирани на "Богородица".

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 191
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това