Гръцки медии за бесния екшън в Халкидики: Шокиращи клипове от дивия бой в бара на плажа. Причината - уреждане на сметки между българската мафия (БРУТАЛНО ВИДЕО)

ТОП НОВИНАТА

Гръцки медии за бесния екшън в Халкидики: Шокиращи клипове от дивия бой в бара на плажа. Причината - уреждане на сметки между българската мафия (БРУТАЛНО ВИДЕО)

392902
на 19.08.2024
Гръцки медии за бесния екшън в Халкидики: Шокиращи клипове от дивия бой в бара на плажа. Причината - уреждане на сметки между българската мафия (БРУТАЛНО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Война на българската мафия в Халкидики, с главни герои лидер на подземния свят и неговите авери. Представители на организираната престъпност и българския подземен свят са главните действащи лица в дивата свада в плажен бар в района на Ханиоти на първия ръкав на Халкидики, пише гръцкият сайт Tanea.gr.

препоръчано

Медията се позовава на български източници, че сред главните действащи лица, е и соченият за лидер на българската мафия Кирчо Руския и неговите авери. Всички те се издирват от властите в България за престъпната си дейност.

Както става ясно от полицейския доклад, извършителите и жертвите са българи, тъй като плажният бар е на известен бизнесмен - техен сънародник, който държи и елитен ресторант и в София. Съобщава се, че бруталното меле започнало, защото групата на Кирчо Руския помислила, че ги обслужват със закъснение и повикала група бандити, които нападнали персонала на ресторанта, хвърляйки столове и маси, употребявайки ножове и палки, както се вижда във видеото от охранителната камера.

Последвал жесток бой, като лицата нападнали и собственика на заведението, който бил жестоко пребит. Камерите са уловили как той е удрян и ритан безмилостно, дори след като вече е паднал на пода и е бил в безсъзнание.

Самият Кирчо Руския (б.р. - на видеото той е облечен в бели дрехи), също участва в зверския му побой.

Свадата ескалира, когато трима бандити, също българи, се втурват към мястото и откриват огън, ранявайки двама души, единият от които тежко, след като получил куршум в гърдите.

Както можете да видите на снимките, ресторантът е бил пълен с хора, дори и малки деца. Когато разбират какво се случва, всички панически се разбягват. Полицейските сили пристигат на място и арестуват петима души на възраст 30, 39, 40, 40 и 45 години. Срещу тях е образувано дело за нарушение на закона за оръжията, сбиване и нанасяне на тежки телесни повреди.

Петимата арестувани ще бъдат отведени на първоинстанционната прокуратура в Халкидики. Трима от петимата арестувани се лекуват под охрана в болница Полигирос. Един от тях - простреляният в гърдите, е в критично състояние.

На мястото, където се е разиграл инцидентът, полицията е открила четири гилзи. Според информацията, арестуваните полицаите са намерили два бокса, три люти спрея и три ножа.

В същото време полицията издирва и тримата гардове, извикани за охрана в бара на плажа. Един от тях е установен и се издирва във връзка с пътен инцидент.

Властите разглеждат възможността конфликтът да е заради разногласия между членове на българската мафия, като основната причина едва ли е само забавянето на поръчката.

В същото време полицейското управление на Полигирос провежда предварително разследване на инцидента. 45-годишният законен собственик на плажния бар в Халкидики, който държи и ресторант в София - сборен пункт на българския политически и бизнес елит, се смята за приятел на 55-годишния лидер на групата, предизвикала кървавия инцидент.

Според местната преса, той е известен престъпник, който вече е трябвало да бъде арестуван, тъй като обвиненията срещу него се водят в България.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК