Гръцки парашутист се заби в бунгало край монтанско село

Инциденти

Гръцки парашутист се заби в бунгало край монтанско село

13719
на 08.09.2019
Гръцки парашутист се заби в бунгало край монтанско село
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гръцки парашутист е пострадал тежко при скок на летището край село Ерден, съобщиха от полицията в Монтана,  цитирани от „Конкурент”.

препоръчано

Мъжът е настанен в реанимацията на областната болница. Той е с травми на далака, черния дроб, разкъсани черва и фрактури на краката. По данни на медиците той е стабилизиран и за момента пряка опасност за живота му няма.

Тежкият инцидент е станал на 7 септември (събота).

Мъжът скачал от 3 000 метра. При изпълнението на скока той е направил маневра и е обърнал парашута по посока на вятъра, което според специалистите е абсолютно недопустимо. Тогава полетял надолу и се ударил в оградата на едно от бунгалата в комплекса.

На мястото незабавно е извикана полиция, започнало е разследване.

Това е вторият тежък инцидент с гръцки парашутист на летището в Ерден. През юни 2013 година 33-годишен мъж се заби в земята по време на скок и пострада.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната" (НА ЖИВО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК