Гуардиола бесен: Искат да ни изтрият от лицето на Земята

Световен футбол

Гуардиола бесен: Искат да ни изтрият от лицето на Земята

15377
преди 4 часа
Гуардиола бесен: Искат да ни изтрият от лицето на Земята
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди дербито на кръга във Висшата лига между неговия Манчестър Сити и Арсенал наставникът на "гражданите" Пеп Гуардиола отново трябваше да отговаря на въпроси, свързани с тези 115 обвинения във финансови злоупотреби и измами.

препоръчано

"Готов съм да защитавам отбора си и клуба си до последно - каза Пеп на въпрос за това какво очаква от делото и как то се отразява психологически на играчите и треньорите. - Хората искат не само да ни накажат, а и да ни изхвърлят от Висшата лига.

Искат да видят този клуб изтрит от лицето на планетата Земя. И затова се радвам, че печелим доста мачове и трофеи. Именно заради тези хора.

Критикуват ни при всеки резултат, който е различен от убедителна победа. Миналата седмица не бяхме достатъчно добри, защото бихме само с 2:1 Брентфорд. В най-трудното първенство в света, това е чудесна победа.

След това през седмицата бяхме критикувани, защото сме направили 0:0 с Интер в Шампионската лига. А това е един от най-силните отбори в Европа. И, естествено, темата с обвиненията...

Хората просто искат да видят Сити да е паднал на земята и безпомощен. Радвам се, че засега успяваме да не им доставяме това удоволствие“, заяви Гуардиола.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК