Гуардиола: Кракът ми няма да стъпи в Реал

Футбол

Гуардиола: Кракът ми няма да стъпи в Реал

5716
на 04.12.2015
Гуардиола: Кракът ми няма да стъпи в Реал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Хосеп Гуардиола заяви, че кракът му няма да стъпи в Реал (Мадрид). „Аз в Реал Мадрид? Не. Не би било хубаво да отида в там. Кракът ми няма да стъпи там“, сподели Гуардиола на пресконференцията си преди мача срещу Борусия (Мьонхенгладбах).

Пеп искрено се разсмя, когато за втори път бе запитан за възможността да поеме Реал. „Хахаха...Не, няма да ходя там“, добави Гуардиола.

Бившият треньор на Барселона заяви, че бъдещето му не може да бъде свързвано с Реал (Мадрид), но все още не е ясно дали ще остане в Байерн.  

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК