Гурбетчия с дебело досие заплашва полицаи с убийство в Дупница

Крими

Гурбетчия с дебело досие заплашва полицаи с убийство в Дупница

13159
на 12.01.2022
Гурбетчия с дебело досие заплашва полицаи с убийство в Дупница
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицаите Соньов и Нешев от Пътна полиция в Дупница са заплашвани с убийство и обиждани с нецензурни думи от криминално проявения Христо Бански от дупнишкото село Бистрица.

препоръчано

Двамата полицаи извършвали проверка по линия на пътен контрол на улица “Кулата” в Дупница, когато Христо Бански отишъл при тях и вдигнал скандал, като ги заплашвал с убийство и ги обсипал с множество обиди.

Бабаитът Бански е задържан за 24 часа в РУ-Дупница. Очаква се да му бъде искана мярка “задържане под стража” за непристойно поведение срещу униформените по време на работа и да му бъде повдигнато обвинение за заплаха срещу униформени в момент на изпълнение на служебните им задължения.

Христо Бански е роден в Бистрица, но от години живее в Дупница. Ходи по няколко месеца на работа в Италия и се връща. Името му нашумя при съвместна спецоперация на МВР и италианските служби за сигурност за разследване на кражби в големи складове в Италия. Тогава сред задържаните българи за участие в бандата за обири беше и Христо Бански, който по това време е бил в Италия на работа.

Бандата обирала складове с различни стоки – детски играчки, перилни препарати, домакинска техника, дори и багер, пише за подвизите му "Струма.бг".

Случаят със заплашените двама полицаи е втора атака срещу органите на реда само в рамките на две седмици.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК