Гуус Хидинк: Самоубихме се с ранния гол

Световен футбол

Гуус Хидинк: Самоубихме се с ранния гол

4881
на 14.10.2014
Гуус Хидинк: Самоубихме се с ранния гол

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Селекционерът на холандия Гуус Хидинк не бе никак доволен от загубата с 0:2 от Исландия в група "А" на европейските квалификации. Според него ранният гол от дузпа на Гилфи Сигурдсон е бил ключовият момент в мача, като с него "лалетата" са се самоубили. "Самоубихме се с ранния гол. Исландците пазеха много добре пространствата и обърнаха специално внимание върху Ариен Робен, който беше неутрализиран.  Не че го пазеха с трима или четирима души, но ние просто го затворихме от играта, като не успявахме да изграждаме собствените ни атаки. Ако не успееш да прелееш бързо в атака, то самото нападение е почти обречено. Липсваше ни движение в халфовата линия и се наложи да играем ва-банк. Сега остава да реагираме правилно и да анализираме мача без емоции", заяви Хидинк.

препоръчано

 

Източник: sportal.bg

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК