Гуцанов с пореден шамар срещу Нинова: Тя е затворена страница

Акценти

Гуцанов с пореден шамар срещу Нинова: Тя е затворена страница

79375
преди 4 часа
Гуцанов с пореден шамар срещу Нинова: Тя е затворена страница
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съобразявали сме се 100%. Никога досега не е имало такова сближаване между местните структури и централното ръководство. Почти няма район от тези 31, в който от централата да не сме се съобразили.

препоръчано

Това заяви пред БНР председателят на ПГ на БСП за България Борислав Гуцанов за подредбата на листите на БСП – Обединена левица за парламентарните избори.

"Не знам защо така излезе в публичното пространство, че е пожелано от Сергей Станишев. Видяхме какво е виждането на старозагорската партийна организация", каза той за лидерството на листата в Стара Загора.

Относно присъствието на Евгени Минчев в листите от гражданската квота Гуцанов обясни, че това е станало по настояване на софийската градска организация заради ясните му послания по темата с джендърството.

"Наталия Киселова е гражданска квота. Народното събрание има неистова нужда от опитен конституционалист", допълни той.

По думите му, целта е била профилът на бъдещата парламентарна група да включва специалисти от всички области.

Отстъпването крачка назад на утвърдените леви лидери за Гуцанов е "големият скок и голямата магия", която се е случила в лявото обединение за тези предсрочни избори. Обединението е безалтернативен път и ключ към промяната в България, подчерта той.

"Винаги съм бил радетел на това обединение. За жалост, не сме успявали да стигнем до онова, което в момента се случва. Трябва да има критична точка, за да може да стане това обединение."

Г-жа Нинова е затворена страница, коментира Борислав Гуцанов.

Всеки си има вина за вътрешнопартийните крамоли, но това не можеше да продължава, отчита той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират
ПИК TV x
СТРАСТИ ДО ЧЕРВЕНО! Тошко Йорданов се ядоса на Възраждане: Може да ги заплюете, ако... (ВИДЕО) СТРАСТИ ДО ЧЕРВЕНО! Тошко Йорданов се ядоса на "Възраждане": Може да ги заплюете, ако... (ВИДЕО)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК