Гуцанов: Убеден съм, че това, което ще се случи след 72 часа, няма да бъде неуспех

Избори

Гуцанов: Убеден съм, че това, което ще се случи след 72 часа, няма да бъде неуспех

12182
преди 5 часа
Гуцанов: Убеден съм, че това, което ще се случи след 72 часа, няма да бъде неуспех
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

„За БСП има едни приоритети, за друг има – други. Трябва да се намери допирната точка и диалогът е ключовата дума, за да се излезе от тази ситуация. Това означава кабинет с няколко приоритета. Идеята за експертен или преходен кабинет е единственото спасение в тази безкрайно сложна и тежка ситуация“.

препоръчано

Това заяви в „Тази сутрин“ Борислав Гуцанов, кандидат за депутат от „БСП - Обединена левица“ и водач на листите в 3 МИР - Варна и 30 МИР – Шумен.

По думите му приоритетите за развитие на страната трябва да бъдат обединяващи между партиите, съгласни на преходен или експертен кабинет. За „БСП - Обединена левица“ справедливостта във всичките ѝ форми е в основата на такова правителство.

„Не е нормално Висш съдебен съвет с изтекъл мандат да номинира главен прокурор за седем години напред, да номинира председател на ВАС, не е нормално да няма справедливост в областта на образованието и здравеопазване. Справедливост в икономиката и енергетиката, нормален ли е този зелен преход, който искат основно от ПП-ДБ“, каза Гуцанов.

Имаме много ясно конгресно решение – с ГЕРБ и с ДПС няма да участваме в управление, заяви той
По думите на Борислав Гуцанов „БСП - Обединена левица“ е алтернатива на управлението в България през последните 10 години.

„Дали сега ще има вълна – по-вероятно е тя да не стане в момента, но това е пътят и това бяха правилните стъпки. Нашата цел е да се вдигне резултатът на БСП, само преди няколко избори бяхме на 1 милион избиратели, сега сме на 150 000, трябва да отлепим от тази тенденция и да започне качването на БСП. Убеден съм, че това, което ще се случи след 72 часа няма да бъде неуспех“, каза той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Живко Тодоров РАЗКРИ какъв е залогът да има редовен кабинет: Време е за национални приоритети! Политиците да спрат да гледат назад и да вадят скелети от гардероба (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Живко Тодоров РАЗКРИ какъв е залогът да има редовен кабинет: Време е за национални приоритети! Политиците да спрат да гледат назад и да вадят скелети от гардероба (НА ЖИВО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК