Гущерова отговори на хейтърите

Гущерова отговори на хейтърите

8192
на 10.07.2024
Гущерова отговори на хейтърите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Светлана Гущерова опроверга писанията по свой адрес, че за да спасява семейния бюджет се е захванала да продава парфюми в Инстаграм.

Моделката се ядоса на слуховете, че заробатва проценти от реклама на аромати - нещо, което до скоро не беше възможно да се случи, тъй като мъжът й Христиан винаги е бил против инфлуенсърството.

препоръчано

Оказа се обаче, че парфюмите, с които Гущерова спами социалната мрежа, не ги рекламира срещу пари, а са новият й бизнес.

"Въпреки, че не коментирам често измислени статии, написани от злобни хора, бих искала да внеса яснота. Парфюмите, които в последните дни изпълват моите сторита, са моят нов бизнес, паралелно с бранда ми за пижами и луксозни облекла.

Не намирам нищо срамно в това да рекламирам собствените си продукти, които са на достъпни цени. Много хора биха искали да носят скъпи парфюми, но за съжаление не разполагат с такава възможност. Не бива да се внушава, че е срамно за хората да си купят парфюм на нормални цени. Ако за авторите на тези статии е срамно, за мен не е!", коментира Светлана, цитирана от "Hotnews.bg".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК