Гущерова призна: Не се гордея с миналото си, съпругът ми ме промени

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Гущерова призна: Не се гордея с миналото си, съпругът ми ме промени

31906
на 07.01.2020
Гущерова призна: Не се гордея с миналото си, съпругът ми ме промени
Автор:   ПИК

"Не се гордея с миналото си, съпругът ми и дъщеря ни ме промениха". Това призна в "Черешката на тортата" Светлана Гущерова.

препоръчано

Бившата плеймейтка и настояща любяща съпруга и майка сподели пред останалите звезди в кулинарното предаване, че с днешна дата не е особено горда от лудите си младежки години. Бурния светски живот и нощните купони тя остави зад гърба си преди две години, когато се омъжи за Християн Гущеров.

"Много приятно съм изненадан от Светлана. Тя е променила своя мироглед, отдава голяма част от себе си на семейството и семейните ценности. Също си е извадила поука за това каква е била преди и каква е сега", похвали Гущерова Наско Месечков.

Без да знае за добрите думи, които хореографът изрече по нейн адрес, в края на вечерята Светлана му даде най-ниска оценка - 7.

Тя обясни, че прави това, тъй като сравнява всеки мъж със своя съпруг, който готвел като истински шеф, че и отгоре. "Хриси готви уникално и очаквам от мъжете в нашата седмица да ме изненадат повече от него, за да им дам по-високи оценки", мотивира се Светлана.

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 313
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това