Гущерова се глези с телешко за 80 лева (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Гущерова се глези с телешко за 80 лева (СНИМКИ)

36878
преди 4 часа
Гущерова се глези с телешко за 80 лева (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Медийни публикации периодично приписват финансови несгоди на семейство Гущерови, но Светлана и Християн изглежда имат друго мнение по въпроса.

Съпрузите се поглезиха в един от най-скъпите ресторанти в София - "Есте", който могат да си позволят само баровци, ВИП-ове и милионери. Там салатите са средно по 40 лева, а бургер с телешко блег ангъс близо 90.

препоръчано

Съдейки от снимките на Гущерова в социалната мрежа, тя определено се е насладила на най-големите изкушения в 5-звездния ресторант.

Кулинарни познавачи разпознаха едно от споделените от нея ястия - тартар от телешко "Небраска" с бавно готвен жълтък с мус от горчица и брускети от пълнозърнест хляб. Порция от 130 грама струва 78 лева, пише "Hotnews".

В баровското заведение почти всеки ден може да бъде засечен да похапва и Слави Трифонов, твърдят клиенти.

Наскоро в социалната мрежа отново критикуваха Гущерова, че е прекалено слаба. Ако поглъща само по 130 грама на хранене - това обяснява защо е крехка като вейка.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК