Гущерова се разкая за тази голямата грешка от миналото

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Гущерова се разкая за тази голямата грешка от миналото

47568
на 12.02.2024
Гущерова се разкая за тази голямата грешка от миналото
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Светлана Гущерова се разкая за грешка от миналото си. Ако можеше да върне времето назад, милионерската съпруга призна, че би се старала повече в училище.

препоръчано

"Не съм била добра в училище, затова ще се постарая децата ми да са много добри ученици, да учат в най-добрите училища. Даже ми се иска да бъдат страшни зубъри - нещо, което аз не съм била. Плановете ни с Хриси са те да учат във Виена, а след това и в Швейцария. И един ден, дано стигнат и до "Кеймбридж", сподели мечтите си Гущерова пред бТВ.

Многодетната майка призна още, че в семейството тя е лошото ченге: "Децата ми, да са живи и здрави, слушат тати, а мама я правят на дива. Мама забранява и се кара, не дава сладко, не дава таблети...".

Гущерова е от златното поколение плеймейтки, но промени изцяло мирогледа си, след като създаде семейство.

"Бях по живота, но не мога цял живот да обикалям заведенията. Отказах се от това винаги аз да съм в центъра на внимание, сега всичко се върти около децата и Хриси. Той е зодия Рак, домошар. Когато се запознахме не беше ходил 10 години на кино. Откакто сме заедно, се допълваме. Но той е и болезнено ревнив", призна още Светлана.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК