Гущерови вдигат втора сватба (СНИМКА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Гущерови вдигат втора сватба (СНИМКА)

25794
на 21.07.2023
Гущерови вдигат втора сватба (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Светлана и Христиан Гущерови са планирали втора сватба. Тя обаче ще се случи след през 2028 г., когато ще се навършат 10 години откакто са се взели за съпруг и съпруга.

препоръчано

Този месец милионерското семейство празнува дървена сватба, която се отбелязва на петата година от сключването на брака. Въпреки, че през юни Гущерови станаха родители за четвърти път, но намериха време да се усамотят в романтичен петзвезден ризорт в Гърция.

Отсега обаче Светлана вече мечтае за втората им сватба, даже се подготвя за това. Бившата плеймейтка сподели с инстаграм-аудиторията си снимка с булчинска рокля, различна от тази, с която се омъжи преди пет години. Явно г-жа Гущерова вече е започнала да се оглежда за нова одежда, с която да презавери любовта си към Гущеров.

Малко преди да роди в интервю за "На кафе" Светлана призна, че още пази двете рокли от сватбата си в "Шератон" през лятото на 2018 г. Зарекла се да ги пази само една година, но в последствие сърце не й дало да се раздели с дрехите, които струват цяло състояние.

Гущерова призна още, че след сбъдната й мечта да има 4 деца, сега следващата цел, която си е поставила, е да вдигне втора сватба с мъжа си Христиан.

356803446_957592198795596_6695299277293352169_n

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК